Pluspunten

Aanrader

Enkele mis verstanden met pakjes dienst gehad kunnen julie zeker niet aan doen

Pluspunten

Zoals op mijn beoordelingen weergegeven heb ik tot op heden geen negatieve punten.

Tot op heden, geen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

overzichtelijk, gemakkelijk te bestellen mooi gezaagd en perfecte maat tot in de kleine mm, ook alles wat ik besteld had zijn van de zelfde afmeting zonder enig verschil snelle aflevering

goedkoper mag altijd, maar kwaliteit heeft ook en prijs

op verkeerd adres afgeleverd

5 stars: perfect, definitely recommended

Toen de betaling via bancontact voldaan was kwam ik niet op een bevestigingspagina en kwam ik gewoon weer op de homepage van de website. Dus was het voor mij niet duidelijk of de bestelling gelukt was. Ik had even afgewacht en na enkele dagen ontving ik mijn bestelde goederen.

5 stars: perfect, definitely recommended

Pluspunten

Gebruiksgemak en overzichtelijkheid van de website. Mooi materiaal.

Pluspunten

perfecte service, snel geleverd

Pluspunten

Alles OK

Doe zo verder en geef verder af en toe een kortingske :o)

3 stars: fine, a reasonable experience

Positive

Opgegeven afmetingen werden perfect nagekomen.

Suggestions

Vóór bestelling had ik gemaild met de vraag of ik leveringsdatum kon bepalen.(Donderdag) Er werd geantwoord dat dit geen probleem was. Ik bestelde, plaatste de gewenste leveringsdatum bij de commentaar en wat gebeurd er. Ik krijg vrijdagavond een mail van de transportfirma dat er maandag geleverd zal worden en dat dit niet meer kan veranderd worden. Resultaat : Problemen met werkgever om alsnog verlof te bekomen om levering in ontvangst te kunnen nemen. Plaat had waarschijnlijk ook gans het weekend onderuit in de, niet aangepaste en rommelige, bestelwagen gestaan want was licht vervormd. Maw. Als men zulke waren veelvuldig vervoerd zou men de wielkast in de laadruimte moeten wegwerken dmv. een frame zodat platen altijd vlak en recht kunnen gezet worden. Vooropgesteld leveringstijdstip werd perfect nagekomen.

2 stars: worse than expected

Positive

zeer goed product goede verpakking

Suggestions

graag de commentaar op de bestelling lezen, niet gedaan kortingsbon van de samples kan niet worden ingegeven graag hierop nog reactie om kredietnota te krijgen

Leonardo da Vincilaan 9

1930 Zaventem