Alles werd zonder problemen geleverd
Degelijk materiaal
levering snel en verzorgd, van mijn artikel conforme zoals beloofd, wat wens je nog meer?!
Snelle service. Goed product en goeie klantenservice.
heel goede geholpen geweest en de kwaliteit en de afmetingen van het plexiglas waren top!
Snel en correct geleverd !
Mijn bestelling Alupanel was enkele uren nadien al in productie en diezelfde avond al klaar voor transport. Bestelproces is super eenvoudig en duidelijk, omschrijving van artikelen is ruim voldoende. Over de kwaliteit en UV-bestendigheid van het Alupanel kan ik nog geen oordeel geven. Al meermaals besteld bij Kunststofplaten.be Aanrader !
Gemakkelijk te bestellen via de website, zeer duidelijk. Zeer snelle levering met verzorgde inpakken. Aanrader.
Zeer snelle levering, goed verpakt en mooi op maat gemaakt
Snelle levering. Goed verzaagd op maat. Netjes verpakt.
Geen goesting
Het product was net zoals ik het besteld had en werd zeer snel geleverd.
De bestelde platen ware perfect van afmetingen en voorgeboord/gezaagd volgens de instructies. Ook nog snel geleverd en goed verpakt. Uitstekende service.
Zeer snel geleverd en uitstekend verpakt en afgewerkt , zeer gemakkelijk te verwerken met een topresultaat als gevolg
De verzendkosten zijn naar de hoge kant
1) de mogelijkheid op maat gemaakte platen te leveren. 2) verscheidenheid aan kunststofsoorten 3) makkelijke website 4) concurrerende, snelle en correcte levering 5) geen 5 volledige sterren omdat sommige grotere afmetingen niet worden gemaakt.
Maatwerk zeer goed uitgevoerd. Tijdig geleverd. Prijs kwaliteit.
Ik bestelde een plexi plaat via de webshop. Deze was alvast zeer praktisch en duidelijk. toen de plaat werd afgeleverd (zeer snel), bleek ze 0,5 cm te groot. Na kort telefonisch contact en het verzenden van een justif foto ontving ik reeds 2 dagen later een correcte plaat. Een hartelijke dank voor de schitterende service!
Had een plaat nodig voor onze huisnummers op te plaatsen , En deze is ideaal vanwege de ral kleur 7016 De zelfde als onze ramen .
geleverd product voldoet aan de beschrijving. Goede kwaliteit
Opnieuw eennsucces
Ik heb dezelfde bestelling geplaatst bij een Nederlandse site Plasti.nl en kreeg in plaats van wit plexy transparant geleverd. Zij antwoorden kortweg dat ik fout besteld heb. Bij jullie is het dus wel gelukt waarvoor dank.
Platen zijn op zich ok, wat zou moeten zijn. Alleen de verzendkosten... daar zijn ze niet eerlijk, of moeten ze dringend hun achterliggende module correct zetten/analyseren! Viertal weken geleden een bestelling geplaatst. Overzicht van de te verwachten verzendkosten staan duidelijk op de site, maar... het was een groot pakket, dat wist is maar woog zeker minder dan 30 kg, dus volgens de tabel komt dit op 30,95 EUR. Ze rekenen 49,95 EUR aan.. Na diverse contactnames houdt de klantendienst voet bij stuk, ik heb het materiaal nodig dus bestel ik. Pakket komt aan: dikke 10 kg... zoals ik gedacht had.. Desondanks ik bewijsstukken doorstuur: geen beweging of tussenkomst. Nieuw pakket besteld: weegt nu dikke 12 kg en nu betaal ik 14,95 EUR... Platen net iets groter dan eerste bestelling... Materiaal is zoals het hoort te zijn, klantenservice absoluut niet...
Goedemiddag Hannes, Bedankt voor uw bericht. Uiteraard vinden wij het vervelend dat de transportkosten zo hoog vind. Helaas kunnen wij hierin niet veel betekenen voor je. De transportkosten worden automatisch berekend na het invoeren van de bestelling. Hierin wordt rekening gehouden met de aantal platen, de grootte van de platen, het gewicht van de platen en het afleveradres. Met vriendelijke groeten, Lennard
Zoals beschreven
Ik heb gekregen wat ik besteld had en het was zeer vlot geleverd!
Leonardo da Vincilaan 9
1930 Zaventem