Prachtig

Stipt op tijd

Vandaag besteld en morgen al geleverd. Zeer snelle service en goede kwaliteit van de goederen.

Snelle levering en retour snel terugbetaald

De artikelen die ik had besteld waren supersnel geleverd .1 artikel van de 3 was beschadigd toe gekomen.(wat kan gebeuren was zo verpakt dus vivantas kon dit niet weten ) Ik heb dan een retour aanvraag gedaan en was er van verschoten hoe snel het geld terug op mijn rekening stond . Kortom goede en snelle top service !

goede service

overzichtelijke site met goede produkten aan interessante prijzen zeer vlotte levering

mooie merkkleding voor een mooie prijs!

heel goede ervaring!

Goede en snelle levering! Vanuit België nog wel!

Snel duidelijk en zoals vermeld

Netjes en duidelijk vermeld en snel geleverd

Prima.

Prima voor elkaar. Snelle levering, goede kwaliteit.

Snel en betrouwbaar

Er wordt snel gereageerd op vragen/opmerkingen.

Ik kan geen één slechte woord over zeggen

Ik heb spijkerbroek gekocht die was ik jaar opzoeken, hier ik heb ze gevonden en nog voor geweldig prijs

Mooie originele pull en snel geleverd!

Mijn bestelling werd op tijd geleverd. En de site is betrouwbaar. Top

Supersnelle, correcte service

Enkel maar lovende woorden! Nu voor de tweede keer via deze webshop besteld. Weeral een super service!! Snel, correct

Everything ok,fast shipping

Very good.Thank's!

Supersnelle servise

Koopjes als je maat erbij is

Goed en snel

Tevreden en een goed product

Zeer snelle levering!

Zeer vriendelijke webshop. Betalen gaat snel en ze versturen snel. Retour tegen verzendkosten is niet meer dan redelijk. Een goede eerste ervaring.

uitstekend en correct

Al meerdere keren spullen aangekocht via Vivantas. steeds heel tevreden en ik raad het iedereen aan om hetzelfde te doen. Heel snelle levering en correct, aanrader

prettige ervaring

Snelle levering, conform de afspraak en producten voldoen aan de omschrijving. Prettige winkelervaring

Snelle en juiste levering!

Prettig gewinkeld

Ik heb van mijn lievelingsmerk aan bijzondere prijzen kunnen kopen,spijtig dat 1 kleedje veel te groot was. Ik had ook een roze kleedje gekocht, ik had het ook graag in de zwarte kleur gehad,maar het was er niet.

aanrader

goede service gekregen en direct antwoord zowel telefonisch als via mail dank u wel!

Super! Mooie prijzen en heel snel bezorgd

Super !

Top service.

Mijn eerste ervaring met Vivantas was een groot succes. Correct, zeer vriendelijk aan de telefoon en een hele goede service. Zal nog bij de firma kopen.

Top top

Echt een goede service