Vlot en snel

Dit is de eerste keer dat ik iets heb besteld. Dag van bestelling tot levering is héél vlot verlopen. Niets op aan te merken. Proficiat!

Top kleding

Naar wens

Zowel bestelling als levering prima verlopen

Snelle levering, correcte productinformatie, correcte prijs

Geen negatieve opmerkingen

Ik ben zeer tevreden over vivantas, de aankoopprijs is altijd laag en de pakjes komen altijd snel aan. Heb ook eens een pakje retour gestuurd doordat de maat niet oké was en had de dag daarna al een mail met mijn bon voor volgende aankoop.

Heel erg goed !!!!

Zeer accuraat en geen probleem met retour zenden

SUPER BEDRIJF

zeer vlotte levering, ondanks drukte. Absoluut laagste prijs voor kwaliteitsbroeken die ik bestelde. Ben er erg tevreden mee. Keurig verzonden in een stevig doosje!! Ook dat nog!

Erg servicegericht

Vivantas heeft haar service gerichte houding en scherpe prijzen een heel mooi stukje marktpositie ingenomen. Fijn bedrijf.

Heel snelle levering. Persoonlijke opvolging (sms) toen bleek dat m’n kredietkaart betaling niet was gelukt. Mooie kortingen op de site. De knop van de kortingscode had niet gewerkt, maar heb onmiddellijk via mail een nieuwe code gekregen.

Zeer snelle en correcte levering.

Zeer goed.

Snel bezorgt

Topservice

Er werd meteen op mijn bijkomende vraag geantwoord en er werd ook meteen gevolg aan gegeven. Enorm behulpzame klantendienst en topservice!

snel geleverd en kwaliteitsproducten!

Goeie snelle service

Correcte info, snelle service

Betrouwbaar

Correcte levering en tevreden van de bestelling

merken voor een mooie prijs

snel en mooie prijs

Leuke webwinkel

Leuke webwinkel, tof principe, goede aanbiedingen, snelle levering, ...

Uitstekende prijzen en aftersales

De lage prijs is zeer mooi meegenomen en doet helemaal geen afbreuk aan de service! Men belt je zelfs op om persoonlijk een antwoord te geven op je mail indien nodig. En je nadien verder te helpen! Kom je zelden nog tegen!

Mooie producten, snel geleverd, top!

Supersnel geleverd

Zeker voor herhaling vatbaar!!

Op en top

Fantastisch !

Goede service en snelle nette levering

Goede service en snelle levering

Rietkolk 57

3920 Lommel