Top kwaliteit

Heel mooie polo ontvangen aan de helft van de prijs. Dag erna al geleverd. Ik ga vaker bestellen.

Betrouwbare website met echt merkkleding, top!

Uitstekende service

goede prijzen en uitstekende service en aanvaardbare levertermijnen

Mijn pakket terug gestuurd en niks terug gekregen

Ik wil graag weten of mijn pakket al terug is en wanneer ik mijn tegoedbon krijg

Zeer tevreden !!!!

ik ben zeer tevreden met mijn aankoop ! en snelle levering, was de volgende dag in huis.

zeer tevreden !

ik ben tevreden met mijn aankoop ! en snelle levering, was de volgende dag in huis.

Men wordt zeer snel geholpen, ook bij retour zendingen.

Super tevreden

Zoals altijd ben ik super tevreden met mijn aankopen. Veel kwaliteit voor weinig geld!

Maten kloppen precies niet

2 van de vier broeken passen niet.. Het zou handig zijn om te weten bij welke merken welke afmetingen van toepassing zijn. Bij de short van VANS staat er enkel size 1505 ... Ik heb normaal een 38 maar heb een Large besteld... En daar kon ik dus echt niet in. Best frustrerend... Verder verliep alles zeer vlot.

betrouwbaar maar niet de goeikoopste

vind het wel raar dat er op het einde btw pas bij komt, ook qua retour . steeds goed vergelijken want deze site is niet altijd goedkoper

makkelijke bestelling en vlugge levering, geen addertjes onder het gras!

Dit is al tweede maal dat ik een bestelling plaats en tot nu toe verloopt alles naar wens en zijn de prijzen transparant en marktconform.

Snelle service geen gezeur.

Goede merken voor weinig.

Snel Levering en goedkoop

Mijn bestelling was snel geleverd...zeer betrouwbaar

Precies volgens afspraak

Goede prijzen, je wordt goed op de hoogte gehouden van het verloop van de bestelling. Belangrijkste is dat de levering volgens afspraak en op tijd wordt afgeleverd. Zal zeker nog een keer een bestelling plaatsen als de prijs hoed is. Andre

Héél tevreden!

Eerste aankoop, maar zal zeker niet de laatste zijn! Snelle levering en heel goed ingepakt.

Top service, snelle bezorging!

Wij zien elkaar nog zeker terug.

Ik koop hier nog !

Eerste keer besteld. Wat een top service. Eerst even het spel van vraag, aanbod en prijs in het oog gehouden en als ik de prijs top vond, toch maar het gokje gewaagd. Polo van Fred Perry voor ongeveer de helft van de prijs. Accountje simpel aangemaakt, bestellen verloopt vlot en dan....... schiet het bedrijf in actie, enfin kortweg : 's anderdaags werd het pakketje keurig thuis geleverd door BPost. Topservice ! Ik kom hier nog terug ! Een aanrader voor wie twijfelt : DOEN !

Website werkt naar behoren, snelle levering. Helemaal top!

goede levering

Tevreden klant

Top artikelen voor een top prijs

Enkele artikelen voor de eerste maal bij vivantas besteld. In de late namiddag besteld en op 2 dagen geleverd. Top kwaliteit, Ruime keuze en snelle bezorging. Gewoon top. Zeker aanbevelen!

Prima service en snel geleverd

Prima service en snel geleverd.

Bedankt

Alles goed. Perfect. Danku wel.

Uitstekende ervaring

Al vaak besteld en telkens heel tevreden!

Voor herhaling vatbaar

Correcte snelle levering, je krijgt de kleren die je te zien krijgt. Niets moeten terug sturen. En dat voor een scherpe prijs. Top

Klasse!!!

Erg tevreden over de vooral snelle levering en top kwaliteit uiteraard!

Rietkolk 57

3920 Lommel