Snelle levering.

Vrijdag besteld, maandag geleverd..

Waar voor je geld

Mooie kledij voor een mooie prijs

Alles top !

Al vaker besteld en ga dit blijven doen

Toppie

Al verschillende keren besteld altijd snelle levering soms zijn de maten verschillend van een en hetzelfde merk maar stukken te klein geen probleem teruggestuurd en direct tegoed bon ontvangen .Vivantas doe zo verder.

voor herhaling vatbaar

eerste keer besteld, spijtig dat kleedje niet in 1 à 2 maten groter beschikbaar was.

teleurstellend

Snelle levering, maar kledingstuk zelf trok op niets. Helemaal scheef. Niet aan te doen dus!

Goed en snel geregeld top

Super snel en goed geleverd

Leuk en vlot.

Wat een leuk concept, soms spannend .

Geweldig!

De dag na mijn bestelling had ik mijn pakje al. Alles correct geleverd. Heel goeie service.

Scherpe prijzen en snelle levering

Heel blij met mijn bestelling! Zaterdagavond besteld en dinsdag al geleverd! Een kledingstuk paste niet, heb ik teruggestuurd en onmiddellijk opnieuw besteld en die had ik de volgende dag alweer geleverd.

Dat ging alles zonder probleem en heel snel

Super service

Had een cadeaubon nodig maar lukte niet om deze te bestellen, mail gestuurd en meteen een oplossing gehad. De volgende dag had ik mijn non al thuis!

Excellent!

I've ordered quite a bit here, so far I'm very satisfied with the service (fast delivery and everything is the right item). The quality and brand for the price is awesome. I definitely recommend this site!

Snelle levering alles in orde.

Teleurstellend

Pakketje besteld , maar tot heden helemaal niets ontvangen doorgegeven maar moest nog min 48 uur wachten Nu bijna 2 weken verder .... vrijdag weer mail gestuurd maar ook niets van vernomen tot heden Heel vervelend Zoy het heel fijn vinden als er gereageerd wordt en actie wordt ondernomen

Prima deal, vlotte afhandeling

Prettige webshop met een goede communicatie. Ik beveel U ten zeerste aan

Snelle levering scherpe prijzen

Service

Mooie prijzen snelle levering meer moet dat niet zijn

Zeer vlotte verwerking van mijn bestelling!

Van bestelling tot aflevering, is alles vlot verlopen!! Bedankt!!

Mooie producten binnen de week geleverd

Sommige maten verschillen, wat logisch is, dus is het eerst wat zoeken! Eens je je maat weet is het leuk prijzen vergelijken!

Snelle correcte levering

Snelle correcte levering

Daags nadien geleverd. Prima kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs. Een woord: schitterend!

Zeergoed toch voor de eerste keer

Voor de eerste keer dat ik iets gekocht heb ben ik content een vlotte verzending dank u

topkwaliteit snel geleverd !

reeds meerdere keten besteld, steeds top

Heel tevreden

Heel tevreden en snelle levering

Rietkolk 57

3920 Lommel