Zeer snel, topkwaliteit!

Zeker aan te raden

Fijne website met uitstekende kortingen

Snelle levering van topproducten

Snel bestellen en snel ontvangen.

Mooie prijzen voor topmerken.

Merk guess

Perfekte prijs voor een koopje te kunnen doen

Geen probleem gehad

Correct

Goede betouwbaere site.

Goede service alkeen jammer dat de retour kosten vool jezelf zijn vind ik had ik nog een duur vest.maar wel geld vlug terug opzich een goede site hoor groetjes .

vlotte levering, correcte afhandeling

1 aandachtspuntje : als je laat afleveren via een afhaalpunt verschijnt de naam van de besteller niet op het pakket - enkel de naam van het afhaalpunt. Dit zou moeten verbeterd worden.

Geld is terug gestort en geen melding verder ontvangen.

Bestelling geplaatst en verwerkt. Dag later is het geld terug gestort en voor de rest niets meer gehoord.

Interessante prijsjes

Uitstekende service, vlugge levering

Prachtig avondkleed aan zeer voordelige prijs

Een zeer mooi zwart avondkleed aan zeer voordelige prijs kunnen aankopen (goede moment afgewacht). Zeer tevreden over, past als gegoten. Zeer goede service van Vivantas (up-to date informatie) en ook van B-post ivm pakje. Bedankt ! Met vriendelijke groeten.

Snelle en leuke koop kunnen doen

Een leuke korting gehad, een fijn gevoel dat ik deze koopjes heb kunnen doen! Ook snelle handel,g vandaag besteld en morgen in mijn bezit! echte aanrader, ga er zeker nog van bestellen!!

Super mooi kleren voor super prijsje

Mooie kleren

Mooie kleren aan een scherpe prijs!

super

super site danku voor de moeie kleren op den site

Nice prices

Everything was great The only thing that made real problem for me, Was about the SIZES !!! Normally I wear L and sometimes XL. I have ordered 2 tshirts, both of them was XL. But ! Both of those are small. It seems like eastern Asian size pattern. There was no mention about slim fit or .... I should return at least one of those. Its pity, because l liked those tshirts.

Alles was helder en duidelijk Snelle en correcte levering Niks te klagen

Super goeie service

1 ste maal besteld besteld bij Vivantas en tevreden. Heel snelle service👍🏼 En ga zeker niet de laatste bestelling zijn.

Snelle & correcte service

Tevreden

Snelle levering Prijs - kualiteit corect.

Betaald en vlug ontvangen perfect in orde en voor die prijs top

Snelle en correcte levering

Correcte bediening

Super snelle levering 👍👍👍👍

Zeer tevreden heel snel mijn pakje in een doos ontvangen en de kledizat er netjes in en niet zo maar in gegooid doe zo verder

Uitstekende behandeling

Niks op aan te merken, prima service!

top

heel rappe levering en de origenele merken en kwaliteit

Al 2 keer aankopen goed en snel behandeld.Ik ben heel tevreden .

Rietkolk 57

3920 Lommel