Beetje ******en

Had boots gekocht van Lio Jo, na ontvangst pas gezien en geroken dat het geen leder is, ik had het niet gezien bij aankoop. Bij opzoekingswerk is het duidelijk namaak, ontgoocheld ze terug opgestuurd, omdat ik zo gelukkig was met mijn aankoop echt heel misnoegd nu

Kwaliteit van de jas is niet zo goed. Bij het dragen geeft hij kleur af.

Snelle en correcte service

Geen duidelijke omschrijving producten

Kleur komt niet overeen, weinig uitleg producten, slechte fotos, wel snelle levering, levering 3 stuks in 1 doos gepropt

Besteld voor 15u en dag erna was mijn bestelling geleverd

zeer snelle verwerking !

zeer goede service, ook makkelijk dat je het gewoon kan gaan ophalen

Super snelle levering!! Heel tevreden

Heb al meerdere malen besteld en ben heel blij met de aankopen, terugsturen is ook geen probleem en retour is gratis. De beste website die ik ken, mooie aanbiedingen aan lage prijzen. Dank u en doe zo voort!

Vaste winkel waar ik al mijn kleding bestel. Super.

Supersnel

Snelle en correcte levering

Snelle leveren

Eerst keer dat ik iets best heeft op jullie online winkel. En ik moet zeggen dat ik zeer tevreden ben. Waar door mooi en veilig ontvangen. Ik ben super tevreden klant En er zullen bestelling doen mvg Jennyfer

Goeie service

Mooie aanbiedingen en prima service

Snelle levering, gratis retour

2 e keer bestelling geplaatst. Zeer goede shop voor koopjes van merkartikelen tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Gratis retour als je een bon neemt voor latere bestelling. Zeer goede verpakking. Alles ok.

Goed snel en goedkoop

Erg positief en een vrij snelle levering van de goederen

Er is geen betere website om goedkoper kleding en accessoires te kopen! Paar minuten wachten kan paar euro’s zaken en je hebt een goeie deals!! Bedankt vivantas

Zeeerrr tevreden!

Al tweede keer en nog altijd tevreden

Bijzonder goed

Op aanraden van vrienden een bestelling geplaatst. Leuk en duidelijk systeem waarmee je veel geld kunt besparen. Snelle levering en gewoon zoals afgesproken geen verassingen. Jos Nederland

Ik bestel hier geregeld , mooie merkkleding aan spotprijsjes.

Mooie trui voor mooie prijs

Super koopje gedaan

Gewoon geweldig!

Het is mijn tweede keer dat ik hier besteld heb! Ik vind het fantastische webshop die je geweldige korting kan krijgen!!! Voor 15u besteld en de dag erna heb al gekregen. Wat een snelle levering!

Snelle en correcte levering

Snelle en vriendelijke service !

Heel leuke prijsjes !

zeer vlug en goed

zeer vluge levering .betrouwbaar en goede prijs

Mijn eerste aankoop, snelle levering, supermooie aankoop. Bedankt, Eline

Een echte aanrader !