Pluspunten

Snelle bezorging

Pluspunten

Leuke formule, Goede service en snelle leveringen, leuke kledij,

Meer keuze mogelijkheden, meer variatie kledij en sneller vernieuwen aanbod. Mails rondsturen wanneer er nieuwe dingen zijn. Ook andere dingen dan kledij zou leuk zijn. Ik zou me inschrijven op Benefits for Work. Een dienst die onder andere samenwerkt met federale en Vlaamse overheid waar je bv 5% korting kan geven of gratis levering als aanbieding. Meteen meer dan 100000 mensen en in europa 3.5 miljoen mensen bereik. http://www.corporatebenefits.be/nl/

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De prijs is goed

De betaling blokkeert soms.. Weinig keuze jammer

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Tof concept ! Goede service !

Eventueel een maatwijzer indien dit mogelijk is, aangezien niet ieder kledingstuk even groot of klein uitvalt... of gratis ruilen tegen een andere maat ?

Pluspunten

Vlotte, correcte levering. Kwaliteitsproducten Duidelijke communicatie Handig in gebruik Zeer goede omschrijving van de producten!

Pluspunten

vlotte en correcte service en eerlijke goedkope prijzen voor kleding van de bovenste plank. (allemaal merkkleding)

kan er geen bedenken

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goedkope prijzen, prijs zelf kiesbaar, snelle levering

De site zelf... soms vervelend als je op een product staat te kijken en de prijsaanpassing gebeurt je terug van voor af aan moet scrollen. De vorige betaling met visa verliep niet zo vlot. En producten mogen iets vaker vernieuwd worden indien mogelijk.

Pluspunten

Super lage prijs voor de kwaliteit die je krijgt. Snelle levering. Een zeer tevreden klant.

Rietkolk 57

3920 Lommel