Goede prijzen, snelle levering naar Nederland!

Scherpe prijzen voor mooie kledingmerken. De levering naar Nederland was daarnaast super snel.

Top !

!

Goede service snelle levering

Alles volgens afspraak.

Goede service en levering

In één woord fantastisch

Zeer tevreden en gemakkelijk retourneren alles via internet

Ben te vreden

Mooie overhemden

Service goed

helemaal top

niets op aan te merken, alles perfect

Alles zoals vermeld op de website

Goed product, snel geleverd

Een mooie Tommy Hilfiger-trui besteld voor een heel billijke prijs. Levering was goed, snel en correct. Prettig dat dat 's avonds kan. Trui staat goed en bevalt goed

Super service!

Trui besteld en de volgende dag geleverd, vanuit België naar Nederland, echt super snel. Toen ik de trui wilde retourneren kreeg ik netjes binnen een uur al een retourlabel opgestuurd. Helaas was deze aankoop niets maar ik ga zeker vaker bestellen bij deze firma.

Super!!!

Had eerst een large besteld maar die bleek te groot ,direct een Medium besteld en de te grote jas retour gestuurd . Twee dagen later was mijn betaling al terug gestort en kon in mijn nieuwe prachtige jas gaan afhalen in het afhaal centra dat ik in mijn buurt gekozen had . Heb hem nog niet gedragen maar het lijkt een hele mooie jas voor een voordelige prijs .

Pakje nog steeds niet aangekomen

Pakje nog steeds niet ontvangen

Snelle levering, en retour service ook goed geregeld

Donderdag middag besteld en vrijdagavond thuis ontvangen ! Zeer goed

Ik was wat onzeker omdat ik niet gewoon ben online te bestellen, en al zeker niet over hoe een pakje retour te zenden, maar ik kreeg onmiddellijk steun van mevrouw Silke Hanegreefs, die me geruststelde, en aanwijzingen gaf, waarvoor hartelijk dank !

Zeer sterke zongordijnen

Deze zongordijnen hangen in volle zon, ik ben er zeer tevreden over, alsook over uw sympathieke dienstverlening.

Snel en correcte levering

Het was snel geleverd en de producten zijn van goede kwaliteit

Snelle en correcte levering

Alles oke

Hoi perfecte service en super tevreden grt

Hoi goede ervaring voor herhaling vatbaar grt

Zalig

Mooie kleren met merk , leuke kortingen Snelle levering. Top

Blij

Gekregen wat ik verwachtte,mooie jas past uitstekend

Uitstekende producten tegen een lage prijs

Vrij vlotte levering, authentieke producten tegen mooie prijsjes!

Zoals een bestelling bij een webshop hoort te zijn.

Mooie kleding, mooie prijs, Bestellen gaat eenvoudig, wordt op de hoogte gehouden, snel geleverd. Ga zo door Vivantis!

Snelle levering en mooie kleding

Rietkolk 57

3920 Lommel