niks op aan te merken

Klantenservice reageert niet

Ik wil een artikel terug sturen, maar krijg geen reactie op mijn verzoek tot retour zenden.

Vandaag bestellen,en morgen geleverd. Alles netjes verpakt ,zoals het moet zijn! Top.

Perfect!

Sneller en prima levering.

Snelle levering , product naar wens.

Gebruiksvriendelijke site

Snelle en goede service

Goede producten, snelle levering

Goede producten tegen een zeer schappelijke prijs. Fijne site en makkelijk te bestellen. Snelle levering , ook naar NL.

Snel geleverd en top kwaliteit

6 stuks besteld, allemaal uitstekende kwaliteit en originele merken. Eentje gratis retour moeten sturen en ook dat ging prima. 2 dagen later mijn geld al terug. Ik bestel vaker

Snelle levering evenals het retourneren

Snelle levering, precies als op de foto

Precies als op de foto, snelle levering

Namaakmerkkledij Fred Perry

Ik heb Vivantas hiervan op de hoogte gebracht. We zijn tot een overeenkomst gekomen: mocht de kwaliteit van de trui goed zijn dan hou ik hem, anders retourneren en terugbetaling. Men heeft me beloofd een intern onderzoek te starten ivm de leverancier. Ik hoop dat men de Fred Perry nepkledij uit de rekken haalt en enkel originele Fred Perry kledij zal verkopen. Dan blijf ik misschien klant.

Verrassend snel geleverd

Op maandag mijn bestelling geplaatst en op dinsdag al in huis en de bestelde spullen voldeden helemaal aan mijn verwachting. Echt super blij mee.

TOP TOP TOP

Fantastische pulls gekocht aan heel scherpe prijs. Mooie kwaliteit

top

Voor het eerst hier kleding besteld, snel en alles goed in huis.

Hele goede service en snelle bezorging

Heel goed snel en makkelijk

Uitstekend, snel geleverd en veruit het goedkoopste.

Snelle levering en efficiënte klantenservice.

Ik vond het zeer positief dat ik aangaf aan de klantenservice de kortingcode misgelopen had van 5%. En zij al ging het slechts om 2,85 het bedrag na 2 dagen al op mijn rekening gestort hadden. En ook heel prettig was de snelle levering van mijn bestelling.

Snelle en goede levering

Geen gezeur, leveren.

Snelle levering, goede prijs

Levering zoals verwacht. Goede foto van de trui.

Prima service, snel bezorgd

ik wacht..te lang

nog steeds niets ontvangen, reeds mail gestuurd8

Nul communicatie

Het enige goede was de snelle levering. Maar dat wordt teniet gedaan door het negeren van mailtjes. Eenmaal een mail gestuurd met een vraag over een product en daar heb ik geen reactie op gehad. Na de ontvangen (beschadigde en niet complete) bestelling, heb ik gemaild met een klacht hierover en een vraag. Hier wordt ook niet op gereageerd. Voor mij nooit meer Vivantas! Nul communicatie/ berichten negeren = cijfer nul!

Heldere site, goede prijzen en snelle levering.

Helemaal top! Heldere site, goede prijzen en snelle levering.

Rietkolk 57

3920 Lommel