Uiterst tevreden

Bestelling via de webshop is makkelijker en duidelijk. Na het plaatsen van de bestellingen, laat de levering nooit lang op zich wachten. bij vragen / onduidelijkheden neemt Pieter altijd contact met je op. Hoop nog lang gebruik te mogen maken van hun service.

Alles was duidelijk en ging vlot. Perfecte service

top !

top ! heel eenvoudig, overzichtelijk, duidelijke communicatie en snelle levering

perfect

Besteld vanuit Nederland vlot in huis.

Heel leuk en uitgebreid aanbod

Deze online èn fysieke winkel heeft een zeer uitgebreid aanbod. De prijs zijn heel goed en de levering en opvolging is top.

Jammer van de verkeerde kaarten

Ik had verschillende kaarten voor communie en lentefeest besteld. Nadien kreeg ik mail dat de kaarten Lentefeest uitgeput was of het mocht vervangen worden voor iets gelijkaardigs maar geen enkele kaart van Lentefeest ontvanger jamer!

Heel vlot.

Makkelijk om te bestellen en vlotte levering.

altijd fijn een mooi kaartje op je verjaardag

handige site om te kiezen en geen verrassingen ... gemakkelijke betalingswijze en verwerking volgt zeer vlot

zeer goed

mooie kaarten

Super mooie wenskaarten

De uitgebreide collectie bevat vele mooie wenskaarten.

Veel keuze, goede en snelle service

Veel keuze, goede en heel snelle service.

Tevreden

Goed uit te zoeken, makkelijk bestellen en betalen. Keuze is goed.

Prima !

Prettig bestellen, vlotte verzending, prima prijzen

Zeer mooie kaarten en en snelle levering

Mooi assortiment, goede prijs en vlotte levering!

Wij zijn heel tevreden.

Tevreden

Tevreden over de snelle levering en kwaliteit

Mooie kaarten, correcte levering

De kaarten zijn van goede kwaliteit en zijn correct geleverd binnen de 48 u.

Prijs/kwaliteit zit goed.

Prima levering..

Heel goed en snelle service.

Heel mooie wenskaarten..alles goed en vlot verlopen.

Zeer goed!

Makkelijk online keuze te maken en vlotte en snelle bestelling.

ruim assortiment

ruim assortiment, heel gebruiksvriendelijke site, vlotte communicatie en snelle levering

Super! Heel mooie kaarten.

Aan te bevelen.

snelle levering - voldoende keuze

Als bedrijf hadden we enkele wenskaarten nodig. Er is voldoende keuze, en ook meertalig, welke zeer goed is. Wij hadden nog enkele vragen voor de wenskaartenshop, welke zeer vlot en snel beantwoord werden en alles was zeer duidelijk. Na bestelling werd alles ook snel geleverd!

Karnemelkstraat 1

9551 Ressegem

32 (0)495 22 13 41

Over Wenskaartenshop.be

Online wenskaarten bestellen aan groothandelsprijzen bij Wenskaartenshop.be! Wenskaarten bestellen bij Wenskaartenshop.be heeft zo zijn voordelen. Je bent immers bij een gespecialiseerde groothandel in budget en luxekaarten aanbeland met waanzinnig veel keuze, ruime voorraden en snelle leveringen in België en Nederland binnen de 48 u. Dat troevenlijstje wordt aangevuld met bijzonder aantrekkelijke groothandelsprijzen. Die kan je met onze volumekortingen voor grote aantallen en de vooraf samengestelde bulkverpakkingen zelfs nog verder doen dalen.