Altijd veel keuze voor mooie kaarten en niet duur .

Prima geregeld

Snelle service voor een goede prijs

Zoals reeds jaren een prima verkoop website !

Mooie kaarten en prijs/kwaliteit TOP !

prima job

alles zeer goed verlopen

Makkelijke site, netjes verpakt en snel geleverd.

Makkelijke site, netjes verpakt en snel geleverd.

HEEL TEVREDEN

Goede prijs/kwaliteit verhouding Heb ontvangen wat ik besteld had. Geleverd op voorziene tijdstip.

Goede ervaring!

Goed geholpen, en vlugge en duidelijke levering!

Grote keuze, snelle levering

Heel tevreden

Snel, vlot en mooie kaartjes

Alles prima

Mooie keuze, snelle levering

positieve ervaring

uitgebreid assortiment snelle levering

Veel keuze en goede prijs

Elk jaar koop ik de kaartjes voor onze jarige collega's. Wat ik wel mis zijn leuke grote kaarten met jaartal (30, 40 ....). Als er zijn, zijn ze een beetje saai. Dus meer keuze zou leuk zijn. Maar al bij al super blij dat jullie bestaan.

Snelle levering, alles goed verpakt .gewoon geweldig. bedankt mvg manuella

Prijs/kwaliteit super

Mooie kerstkaarten, 600 stuks, voor een gunstige prijs

fijne prijsjes en hele snelle levering

fijne prijsjes en keuzes, snelle levering

Super positief !!!

Veel keus, zeer goede prijs, makkelijke en overzichtelijke site en supersnel geleverd ! Ene dag besteld, andere dag al geleverd !

aanrader

heel ruime keuze voor elke gelegenheid, snelle service en goede communicatie. het enige minpuntje dat ik nu ondervonden heb: als je het winkelmandje aanpast kan je het totaal aantal kaartjes nergens meer zien. tenzij dit toch wel ergens terug te vinden is?

veel keuze en snelle levering!

een paar keer per jaar vul ik m'n voorraad wenskaarten aan, makkelijk, en met een snelle service. Enige opmerking, af en toe eens nieuwe kaarten toevoegen aan jullie assortiment zou leuk zijn!

Nette bezorging, complete bestelling

Tevereden

Eenvoudig bestellen en snelle levering!

Altijd een ruim aanbod aan wenskaarten en makkelijk terug te vinden. Bestellingen worden ook steeds op tijd geleverd, en indien iets niet in orde is, helpt Dieter je met plezier.

snelle en correcte levering

Altijd een zeer correcte opvolging van de bestelling.

top

de service van wenskaartenshop was gewoonweg klasse

Goeie vlotte service

Makkelijke site, duidelijk en een snelle levering. Product voldoet aan de verwachting

heel goed

prachtige kaarten en vlug bezorgs

Karnemelkstraat 1

9551 Ressegem

32 (0)495 22 13 41

Over Wenskaartenshop.be

Online wenskaarten bestellen aan groothandelsprijzen bij Wenskaartenshop.be! Wenskaarten bestellen bij Wenskaartenshop.be heeft zo zijn voordelen. Je bent immers bij een gespecialiseerde groothandel in budget en luxekaarten aanbeland met waanzinnig veel keuze, ruime voorraden en snelle leveringen in België en Nederland binnen de 48 u. Dat troevenlijstje wordt aangevuld met bijzonder aantrekkelijke groothandelsprijzen. Die kan je met onze volumekortingen voor grote aantallen en de vooraf samengestelde bulkverpakkingen zelfs nog verder doen dalen.