Snelle levering en mooie kaarten

Overzichtelijke site, mooie kaarten, mooie prijs en snelle levering

Geweldige service

Geweldige service

Snel geleverd en alles in orde!

Snel geleverd, goed verpakt en alles in orde!

perfecte service

tijdig geleverd, perfect zoals in omschrijving

Heel tevreden

Heel tevreden. Zeer vlotte levering

Snel en goed!

Snelle en gepaste reactie op een schade geval.

Mooie kaarten

Goede sortering en prima prijs kwaliteits verhouding. Erg mooie kaarten!

wij zijn zeer tevreden.

We hebben bij dit bedrijf 2 kaartenmolens besteld. Er was een klein probleem met de levering (kan altijd gebeuren) maar de klantenservice was goed bereikbaar en het werd direct geregeld. Daar herken je wat mij betreft een goed bedrijf aan. Dat als er iets niet goed verloopt, dit gelijk opgelost wordt.

Correct

Al de 2de keer veel diverse losse kaarten besteld, en perfect juist geleverd. Snel ook. Minder belangrijk, maar toch één verbeterpunt: wat te veel weinigzeggende berichtjes na mekaar over levering, en dan nog verkeerd opgesteld ook (over snoep, terwijl het om wenskaarten ging). Hierover gemaild en wel direct persoonlijk antwoord.

Leuke kaartjes, goede service en tenminste fatsoenlijke prijzen. Zeer tevreden

Mooi en gunstige prijs

Mooie kaarten, goed verpakt, snelle levering, verzorgde service. Bedankt, ik kom nog :-)

Snel

Snel en goed!

Voor de eerste keer als nieuwe klant bij Wenskaartenshop besteld. Een kaarten molen voor men hobby kaartjes in te steken. Top service gekregen via GLS.

Goede service en snelle levering

Goede service en snelle levering.

zeer duidelijke website waar het aantal beschikbare pakketten duidelijk is aangegeven en zeer snelle levering

Top, snelle levering!

Makkelijk te bestellen en snel geleverd. Je wordt constant per mail op de hoogte gehouden van je bestelling.Top geregeld.

snelle service

veel keuze aan kaarten

snel geleverd en goed verpakt

indien er iets niet in orde is, wordt het onmiddellijk rechtgezet.

Snelle service, mooie kaarten

Snelle service!

Uitgebreide keuze, snelle en verzorgde levering.

Correct snel

Eeenvoudig om te bestellen , ruime keuze . Correct opgestuurd

super

Veel keus voor een prima prijs en vlotte bezorging.

Karnemelkstraat 1

9551 Ressegem

32 (0)495 22 13 41

Over Wenskaartenshop.be

Online wenskaarten bestellen aan groothandelsprijzen bij Wenskaartenshop.be! Wenskaarten bestellen bij Wenskaartenshop.be heeft zo zijn voordelen. Je bent immers bij een gespecialiseerde groothandel in budget en luxekaarten aanbeland met waanzinnig veel keuze, ruime voorraden en snelle leveringen in België en Nederland binnen de 48 u. Dat troevenlijstje wordt aangevuld met bijzonder aantrekkelijke groothandelsprijzen. Die kan je met onze volumekortingen voor grote aantallen en de vooraf samengestelde bulkverpakkingen zelfs nog verder doen dalen.