Laden reviews...
99 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews geven een positieve indruk van het brede assortiment en de snelle levering. Klanten waarderen de kwaliteit en het overzichtelijke bestelproces. Overall is de ervaring betrouwbaar en prettig.
Lijn eerste bestelling, en alles perfect
12 December 2025
luc
OOSTKAMP
Goede opvolging en supersnelle levering
9 December 2025
Bert
Mortsel
Ik bestelde hier al meermaals voor het werk, dit verloopt steeds heel vlot en snel.
9 December 2025
Cathy De Leenheer
Brussel
Wij bestellen al jaren onze kaartjes bij Wenskaartenshop.be en zijn nog steeds zeer tevreden.
5 December 2025
Brenda
Kortrijk
Ik had nog wat aanvullende vragen over mijn bestelling en ik kreeg bijna direct antwoord. Zeer prettig!
1 December 2025
Sandra
Voorschoten
klantvriendelijke communicatie, snelle levering, komen altijd terug
30 November 2025
Luc
Lochristi
Echt goede kwaliteit, supersnelle bezorging en ideaal dat je op factuur kan bestellen! Echt een aanrader
28 November 2025
Daphne
Gouda
Mooie kaarten
24 November 2025
mia
MOORTSELE
Goede prijs-kwaliteit kaarten Mooie goedkope kerstkaarten en voor en lage prijs en snel geleverd.
24 November 2025
Bow
BREDA
Alles verliep vlot en correct.
17 November 2025
Guy
ASSE
het zijn mooie kaarten
17 November 2025
j.w.a.
sliedrecht
De kaartenstandaard die ik besteld heb (55710) heeft een stabiel gekruist onderstel. De kaartenstandaard die ik geleverd heb gekregen een gammel instabiel onderstel. Na daarvan melding te hebben gemaakt bij Wenskaartenshop.be krijg ik doodleuk te horen dat het onderstel gewijzigd is voor juist méér stabiliteit. Een ieder die beide onderstellen ziet weet wel beter. Mijn vraag is waarom de foto op de website dan niet veranderd is en jullie de klant, letterlijk en figuurlijk, op het verkeerde been zetten. Op zijn minst niet netjes!!
Beveelt niet aan
15 November 2025
Ilse
Weert
Dag Ilse,
Bedankt voor je reactie.
Het klopt dat het onderstel gewijzigd is van de kaartenstandaard. Bij de nieuwe versie die je ontvangen hebt heeft het onderstel meer draagvlak gekregen, waardoor de stabiliteit beter is dan de gekruiste versie met minder draagvlak. Indien jouw kaartenmolen instabiel is kan er ok een andere reden zijn, vandaar ons voorstel om retour te sturen.
Je vroeg ons naar een oplossing en wij hebben je voorgesteld om de molen retour te nemen omdat de foto op de webshop een beetje afwijkt (enkel onderstel) van wat je ontvangen hebt. Gezien dit net een nieuwe versie is was er nog geen nieuwe foto ter beschikking op de webshop, waarvoor onze excuses. Het was totaal niet de bedoeling om je te misleiden, anders zouden we niet meteen voorstellen om het product terug te nemen. Bij deze vragen we opnieuw om het product retour te sturen, wij zorgen ervoor dat dit kosteloos gebeurd zoals gemeld via email.
Mvg,
Dieter
De bestelling is snel en zoals besteld geleverd
13 November 2025
Jan
Beltrum
Bij elke bestelling ontvangen wij ongeveer 5 à 6 mails met een heel aantal overbodige meldingen wat een serieuze overbelasting is. Wij hoeven echt niet te weten dat de bestelling ontvangen is, dat de bestelling wordt ingepakt, dat de chauffeur onderweg is, welke bezorgdienst jullie kiezen, dat de levering gebeurd is enz... Een gewone orderbevestiging is meer dan voldoende ! Wat wij dan wel graag hebben, zijnde een zendnota bij de levering ontvangen wij dan weer niet. Graag dus enkel een orderbevestiging en een zendnota en geen overdreven overbodige communicatie.
12 November 2025
Ann
Zoersel
Wij bestellen veel kaarten tegelijk, er zijn altijd wel artikelnummers die er niet bij zitten. Worden dan wel nagezonden. Leuke prijzen.
10 November 2025
Receptie
Oosterhout
Altijd veel keuze voor mooie kaarten en niet duur .
1 November 2025
Sylvia
Geraardsbergen
Snelle service voor een goede prijs
31 October 2025
Philip
Amsterdam
Mooie kaarten en prijs/kwaliteit TOP !
27 October 2025
Marc
Felenne
alles zeer goed verlopen
23 October 2025
Eddy
Hasselt
Makkelijke site, netjes verpakt en snel geleverd.
16 October 2025
G
Katwijk
Goede prijs/kwaliteit verhouding Heb ontvangen wat ik besteld had. Geleverd op voorziene tijdstip.
Anne Marie
B-1860 Meise
Goed geholpen, en vlugge en duidelijke levering!
Ans
Zaandam
Heel tevreden
Sofie
De Haan
Snel, vlot en mooie kaartjes
6 October 2025
Mireille
Aalst
Mooie keuze, snelle levering
6 October 2025
Caroline
Gent
Online wenskaarten bestellen aan groothandelsprijzen bij Wenskaartenshop.be!
Wenskaarten bestellen bij Wenskaartenshop.be heeft zo zijn voordelen. Je bent immers bij een gespecialiseerde groothandel in budget en luxekaarten aanbeland met waanzinnig veel keuze, ruime voorraden en snelle leveringen in België en Nederland binnen de 48 u.
Dat troevenlijstje wordt aangevuld met bijzonder aantrekkelijke groothandelsprijzen. Die kan je met onze volumekortingen voor grote aantallen en de vooraf samengestelde bulkverpakkingen zelfs nog verder doen dalen.
Karnemelkstraat 1
9551 Ressegem