Precies

Ondanks het feit dat ik veel verschillende kaartjes in één of een paar exemplaren besteld had, klopte de levering als een bus. Bovendien werd alles de dag na de bestelling al geleverd. Sneller en juister kan gewoon niet.

Uitstekende en snelle service

Vriendelijk telefonisch contact. Snelle levering

steeds op tijd bestelling ontvangen

geen problemen met wenskaartenshop

Zeer positief

Vlotte service

supper

het was zoals op de foto's

alles vlot en prima geregeld

makkelijk werkbare website. snelle levering.

super snelle reacties en opvolging!

super snelle afhandeling en levering!

Ik heb 10 dagen geleden kerst kaarten besteld, maar nog niet ont vangen

Als bestelling voor mijn schoonvader 10 dagen geleden kerstkaarten besteld, deze werden correct geleverd, nadat er mailcontact was geweest. Ik ben tevreden over de verwerking van de bestelling en het goede mailcontact met de webshop. De originaliteit van de kerstkaarten zag ik elders nog niet.

Makkelijk via de website geregeld snelle bezorging en alles was correct.

's Anderendaags reeds geleverd !

Uitstekende service en super mooie kaarten. Een grote aanrader om bij deze te kopen.

super!

Enorme keuze, supersnelle verzending, alles perfect.

perfect service, snelle levering, supermooie kaarten

perfect service, snelle levering, supermooie kaarten

correct

De geleverde kaarten zijn zoals besteld

Zeer goed bedrijf en super klantvriendelijk

Sneller dan verwacht mooie kaarten ontvangen

Prijs/ kwaliteit zeker een aanrader

Super snel en correct wie keuze en aantal

Alles is perfect uitgevoerd en alles klopte

Heel goede service

Correcte service - juiste inhoud + vlugge levering en correcte prijs.

Mooie keuze , goede prijzen

Voor elk wat wils.

Ik had ze zo mooi niet verwacht! Fraaie, hele mooie, leuke, degelijke, eersteklas wenskaarten en allemaal binnen het genormaliseerd formaat van bpost. Ik ben waarlijk heel blij met het pakket, des te meer daar de prijs ook echt zeer attractief is.

Ik heb laatst kaarten besteld, en heb hen ook laten weten hoe blij ik met hen ben. De kaarten had ik de andere dag al binnen, en ze zijn supermooi!

Ontzettend leuke kaarten en super snelle levering. Helemaal blij!

goeie service

prima kaarten

Topkwaliteit.

Verjaardagskaarten besteld heel mooie en de verzorging en verzending helemaal vlug geleverd chapau echt blij.

Karnemelkstraat 1

9551 Ressegem

32 (0)495 22 13 41

Over Wenskaartenshop.be

Online wenskaarten bestellen aan groothandelsprijzen bij Wenskaartenshop.be! Wenskaarten bestellen bij Wenskaartenshop.be heeft zo zijn voordelen. Je bent immers bij een gespecialiseerde groothandel in budget en luxekaarten aanbeland met waanzinnig veel keuze, ruime voorraden en snelle leveringen in België en Nederland binnen de 48 u. Dat troevenlijstje wordt aangevuld met bijzonder aantrekkelijke groothandelsprijzen. Die kan je met onze volumekortingen voor grote aantallen en de vooraf samengestelde bulkverpakkingen zelfs nog verder doen dalen.