Heel betrouwbare leverancier

Er was iets misgelopen bij een bestelling maar dat werd onmiddellijk recht gezet . Heel tevreden.

correct geleverd

goed en snel

foutje goed opgelost

Kaarten besteld, maar de helft geleverd gekregen, heb ze opgebeld en ze hebben dit heel netjes gelijk rechtgetrokken. De overige kaarten nog geen dag later binnen gekregen. Bedankt voor de goede service volgende keer bestel ik weer bij jullie.

waanzinnig

alle soorten kaarten , voor elke gelegenheid , persoonlijke toets geven , niet te duur

Fijne site, veel keus, snel geleverd

Fijne site. Ook met de voordelen als je veel besteld. Super snel geleverd. Mooie kaarten. Top!!

Heel blij dat ik jullie website gevonden heb via google. Veel keuze, supersnelle en goede levering. Echt een aanrader. Jullie worden mijn nieuwe kaartjesleverancier :-)

Super gedaan.

Ondanks kleine fout in de levering werd dit snel en vakkundig opgelost.

super

zeer vlotte en correcte service

snelle service en degelijk materiaal

snelle service en degelijk materiaal

prettige ervaring met dit bedrijf.

Enigste minpuntje was dat op de site stond dat van een bepaalde wenskaart nog voldoende in voorraad was . Bleek achteraf niet het geval. Door het bedrijf is dit goed opgelost middels een mail.

snel en goede levering

Ze zijn mooi

Ze zijn mooi en zijn zoals op de site ja een aanrader. Wij zijn beide bedlegerig en dan was deze bestelling een heel goede oplossing. We zijn heel tevreden.

Tip top in orde, volgens afspraak.

Heel correct, alles volgens bestelling en afspraak. Prima communicatie.

Alles in orde

+ Snelle levering - Werd geleverd in mijn afwezigheid - onze boekhouding heeft een leverbon nodig - geen idee of die mee werd afgegeven -geboortekaartjes: 1 pakje voor een meisje / 4 pakjes voor een jongen. Liever genderneutraal dan.

Precies zo als de beschrijving

Niets ontvangen

Ik plaatste bestelling op 23 april ll..Tot op vandaag nog niet ontvangen.Betaling is onmiddellijk gedaan.Bedrag is trouwens van mijn rekening Pakket zoekt geraakt? Met vriendelijke groeten Leona Gillis

Leuk uitkiezen uit een mooi assortiment

Was fijn om zelf de kaarten te kunnen uitkiezen en er was een grote keuze ook voor de franstalige waren er kaartjes zonder tekst TOP.

Snelle en vlotte bediening

Op zondag 2mei stelde ik een vraag aan de firma. Onmiddellijk kreeg ik een antwoord, op zondag. Dinsdag werden de kaarten via GLS afgeleverd. Volgens mij kan het niet beter!!!

Snel en correct

Grote keuze goede prijzen en snelle levering.

geweldig!!

Geweldig!!!

Positief verrast over kwaliteit

Heel mooie, degelijke kaarten voor een eerlijke prijs.

Snelle nette levering

Het ging helemaal mis. De 12 wenskaarten waren 8 dagen onderweg. Jammer

Wat ik overigens wel zeer waardeer is dat u op elke mail mijnerzijds hebt gereageerd.

Karnemelkstraat 1

9551 Ressegem

32 (0)495 22 13 41

Over Wenskaartenshop.be

Online wenskaarten bestellen aan groothandelsprijzen bij Wenskaartenshop.be! Wenskaarten bestellen bij Wenskaartenshop.be heeft zo zijn voordelen. Je bent immers bij een gespecialiseerde groothandel in budget en luxekaarten aanbeland met waanzinnig veel keuze, ruime voorraden en snelle leveringen in België en Nederland binnen de 48 u. Dat troevenlijstje wordt aangevuld met bijzonder aantrekkelijke groothandelsprijzen. Die kan je met onze volumekortingen voor grote aantallen en de vooraf samengestelde bulkverpakkingen zelfs nog verder doen dalen.