Snel besteld, vlot geleverd

Grote keuze, makkelijk gemaakt!

Genoeg keus en snel geleverd

Veel keus en snel bezorgd

snelle service, mooie kaarten, goede prijs, alles was top!

Ik was het huisnummer vergeten in te vullen bij het bestellen, ik kreeg een vriendelijke telefoon om ons huisnummer te vragen, daarna kregen we de kaarten snel thuis. Het zijn mooie en leuke kaarten ;-) alles was naar wens.

mooi en goedkoop

mooie kaartjes ruime keuze en van heel goede kwaliteit beter kan niet en op korte tijd geleverd.

Plezante ervaring

Na lang zoeken toch een webshop gevonden die kaarten verkoopt zonder ze zelf te versturen dus aangenaam verrast. Vlotte levering en afhandeling.

Prima, vlotte service

Mooie kaarten, netjes verpakt, snelle levering

Levering is correct geleverd zo als het moet .

Mooie keuze aan kaartjes in molen en variatie. Blij met mijn keuze om met jullie te werken .

Prettig bedrijf, mooie kaarten!

Prima bedrijf, zal het zeker aanbevelen.

toppie

een zeer snelle levering van onze kaarten, mooi verpakt in een grote doos. schitterend

Goede service en correcte opvolging

Goede service en correcte opvolging

Vrij tevreden mits wat aanpassingen.

Ervaring gebaseerd op 2 bestellingen, tevreden mits wat aanpassingen, variatie in het gevraagde assortiment kon beter in mijn laatste grote hoeveelheid kaarten. Mijn allereerste bestelling met heel wat minder kaarten, omvat een héél mooie variatie voor werkelijk alle soorten gelegenheden. Mijn bestelling van vorige week, waren de kaarten zeker mooi en presenteerbaar en ga ik nu niet terugsturen. Maar het assortiment bevatte een overheersing van specifieke Birthday, en maar 15 deelnemingskaarten. Iets waarvan ik gehoopt had er een 40 à 50 stuk in te kunnen terugvinden als ik een vergelijk maakte met mijn allereerste bestelling. Wat tekstloze of puur felicitaties kaarten waren ook in het pakket gemengd maar in tegenstelling met mijn eerste bestelling zat er niks tussen voor huwelijken, geboorte wensen, nieuwe woning, succes, Dus deze laatste bestelling is in goede orde en snel ontvangen, net zoals de eerste keer, maar was ik wat teleurgesteld naar de eenzijdigheid van de inhoud op de 390 kaarten die ik ontving. Mvg

Eerste bestelling, jammer dat ik deze wenskaartenshop niet eerder ontdekte

Prima!!!

uitstekend

Elf kaartenmolentjes naar elf verschillende adressen laten versturen. alles werd puik geregeld door Dieter, het is dat 10 geen plus heeft, anders kreeg je die:-). Doe al een paar jaar zaken met dit bedrijf, nooit iets te klagen gehad.

Vlotte levering

Ruime keuze en prijs, bij levering was slechts 1 verkeerde kaart

goed en snel

Goede en eerlijke service

K had mijn bestelling deels gekreukt door post, ontvangen. Deze zijn probleemloos vergoed, direct heb ik er andere toegestuurd gekregen.

niet voor herhaling vatbaar

de kaarten zijn zoals ik dacht dat ze gingen zijn, ok. echter de levering meer dan 1 week (ja er was een feestdag), maar toch bestelde ik op donderdag op 3 verschillende webshops dingen, en alles kwam netjes toe met postnl en bpost. deze wenskaartshop werkt met gls. kortom product ok, levering zwaar gebuisd. oplossing: verander van postbedrijf...

Heel snelle en goede service, goed product!

Hele snelle levering, wat super fijn was want het had haast!

goede service

een prima service naar aanbod en vraag, ook met het helpen naar de juiste draaimolen

leuke kaarten voor weinig cent

hele leuke kaarten voor elke gelegenheid en niet duur kaarten waren snel hier.

Leuke kaartjes!

Mooie keuze. Vlugge verzending.

Na een week nog steeds geen antwoord. Pakje verloren !!!!

Pakje verloren, als ik het postkantoor aangaf omdat ik dringend weg moest die dag, aanvaard men dit adres en pas later na tel contact stel ik vast dat dit adres NIET kan omdat ze daar geen contract lopen hebben. Aanvaard het adres dan niet en geef enkele mogelijkheden waar ik het dan wel kan gaan afhalen !!!

Ruime keuze, voor ieders wat wils, goede kwaliteit en zeer vlotte levering. Zondag besteld, dinsdag geleverd en telkens op de hoogte gebracht via mail! Goede prijs/kwaliteit verhouding. Dank je wel Wenskaarten.shop ;o)

Karnemelkstraat 1

9551 Ressegem

32 (0)495 22 13 41

Over Wenskaartenshop.be

Online wenskaarten bestellen aan groothandelsprijzen bij Wenskaartenshop.be! Wenskaarten bestellen bij Wenskaartenshop.be heeft zo zijn voordelen. Je bent immers bij een gespecialiseerde groothandel in budget en luxekaarten aanbeland met waanzinnig veel keuze, ruime voorraden en snelle leveringen in België en Nederland binnen de 48 u. Dat troevenlijstje wordt aangevuld met bijzonder aantrekkelijke groothandelsprijzen. Die kan je met onze volumekortingen voor grote aantallen en de vooraf samengestelde bulkverpakkingen zelfs nog verder doen dalen.