top

snelle afhandeling, betaalbare kaarten voor een organisatie dus bedankt super blij met onze bestelling

Mooie kaartjes

Alles in orde is

Budget kaarten

Service, levering, assortiment alles prima

Fantastische service!!

Ze werken zó ontzettend snel en correct dat ik een 11 op 10 zou geven indien ik kon!!

Aanrader

Veel keuze,correcte prijzen en snelle levering. Ik raad deze zeker aan.

TOP!!

Grote keuze aan wenskaarten met interessante voordelen... Snelle bezorging. Correcte aflevering

snel en degelijk

snel en degelijk

Goede prijs , kwaliteit.

correct ,snel geleverd.

Leuke kaartjes die snel in huis zijn

Leuke kaartjes, ook al zouden er voor de mannen nog wat meer keuze mogen zijn. De levering is altijd correct en snel.

meestal goed maar nu enkele kaarten vuil en nat ?

prijs, kwaliteit goed, nu had ik enkele kaarten die niet mooi waren , vuil en nat ? spijtig....

geweldig

goed verpakt en niet lange wachttijd

top

altijd tip top in orde en snelle verwerking

Zeer tevreden, snelle en correcte service

super goed en snelle bezorging

Prachtige kaarten met envelop en keurig verpakt.

Als vrijwilligersverantwoordelijke stuur ik vaak kaartjes naar onze 85 vrijwilligers. Dit is een handige, snelle en goedkope manier om toffe kaartjes te voorzien voor ieder van hen!

Efficiënt

Handig en praktisch

Fijne website, gemakkelijk kiezen, goede prijs en prima geleverd

Aan alles wat ik van Wenskaarten.be heb ervaren is deze onderneming zeer klantvriendelijk en is het een plezier om kaarten online te bestellen. Ruime keuze, goede prijs-kwaliteit verhouding en snel en netjes bezorgd.

Prima site, snelle levering

Mooie producten en een prima service

Als wij bestellen krijgen wij altijd de nieuwste producten geleverd met een prima kwaliteit prijsverhouding

Correct

Correcte levering, top

Betaalbaar en snel

Voor ons bedrijf wilde ik een grote hoeveelheid betstellen. De prijs viel ons heel erg mee en was super snel bezorgd!

mooie kaarten

tevreden

Altijd gevonden wat ik zocht

Veel keuze voor een prijsje

Zeer grote keus aan mooie en zeer betaalbare kaarten !

Karnemelkstraat 1

9551 Ressegem

32 (0)495 22 13 41

Over Wenskaartenshop.be

Online wenskaarten bestellen aan groothandelsprijzen bij Wenskaartenshop.be! Wenskaarten bestellen bij Wenskaartenshop.be heeft zo zijn voordelen. Je bent immers bij een gespecialiseerde groothandel in budget en luxekaarten aanbeland met waanzinnig veel keuze, ruime voorraden en snelle leveringen in België en Nederland binnen de 48 u. Dat troevenlijstje wordt aangevuld met bijzonder aantrekkelijke groothandelsprijzen. Die kan je met onze volumekortingen voor grote aantallen en de vooraf samengestelde bulkverpakkingen zelfs nog verder doen dalen.