ben tevreden over de kaarten

ik vind de kaarten erg mooi.

correct geleverd

Alle kaarten en molen werden binnen de afgesproken termijn geleverd. mooie kaarten trouwens.

goede service

vlugge levering

alles zoals beloofd en verwacht

alles ok. Kaartenrek is stevig en makkelijk op te bouwen.

De kaarten worden netjes verpakt in goede stevige dozen er is veel keus en je mag ook je wensen kenbaar maken als je een bulk wilt bestellen dat is erg fijn

Mooie kaarten voor een mooie prijs

Kaarten zijn mooier en steviger dan ik had verwacht.

Eenvoudig bestellen, snelle levering, snelle reactie op e-mailvraag

Veel keuze en opties Snelle levering

Snel en zonder problemen aangeleverd.

Ik ben zeer tevreden over de service.

Heel mooie kaarten!

Alles tiptop in orde!

Zoveel keus aan kaarten en supersnelle levering

Makkelijke site om verschillende kaarten uit te zoeken.

snelle service

overzichtelijke site, na bestelling snel geleverd!

Elke keer weer prachtige collecties

Als wij hier onze budget kaarten bestellen krijgen wij elke keer weer kaarten uit de nieuwste series. hierdoor zijn onze klanten voorzien van elke keer prachtige wenskaarten voor een mooie prijs

De bestelling is snel geleverd

super

Alles is verlopen zoals gewenst

Is goed

Niks te klagen

Geweldig !

Hele mooi kaarten, zeer uitgebreid assortiment, snelle en correcte verzending en dat alles tegen zeer scherpe prijzen !

Goede service en mooie kaarten

Goede service en mooie kaarten

Het kan beter

Bestellen was vrij simpel, de keuze ik zeer uitgebreid. normaal zou je binnen de 48u je kaartjes thuis krijgen. Maar ik had blijkbaar peg, ze zaten blijkbaar in een verhuis zijden ze. Dus een dikke week moeten wachten, voor mij is de opvolging dus niet oké. De levering zelf zat in een te klein doosje waardoor het onderste kaartje die in een apart kerstdoosje zat een beetje gekreukt toe kwam! maar goe dit was maar 1tje. Al bij al en globaal gezien toch nog 3sterren dan maar.

enorme keuze, snelle levering

een ware ontdekkingstocht door de vele kaartjes supersnel geleverd waarvoor dank!

top!

zeer goede communicatie en snel ook, mooie producten aan goede prijzen, snelle verzending

Heel goed en snel!

Ik heb al meerdere keren besteld en altijd correct en snel

Bestelling geplaatst en enkele dagen later aangekomen

Alles ok,een paar kaarten fout geleverd,maar direkt in orde gebracht na een mailtje.

Uitstekend !!!

Makkelijke site om te kiezen en bestellen. Veel keus en keurig en snel geleverd !

Karnemelkstraat 1

9551 Ressegem

32 (0)495 22 13 41

Over Wenskaartenshop.be

Online wenskaarten bestellen aan groothandelsprijzen bij Wenskaartenshop.be! Wenskaarten bestellen bij Wenskaartenshop.be heeft zo zijn voordelen. Je bent immers bij een gespecialiseerde groothandel in budget en luxekaarten aanbeland met waanzinnig veel keuze, ruime voorraden en snelle leveringen in België en Nederland binnen de 48 u. Dat troevenlijstje wordt aangevuld met bijzonder aantrekkelijke groothandelsprijzen. Die kan je met onze volumekortingen voor grote aantallen en de vooraf samengestelde bulkverpakkingen zelfs nog verder doen dalen.