Snelle levering en juiste info tevoren over het bestelde

Uitgebreide info over de wenskaarten box op de site

Snel en goed

Mooie toonbankdisplays voor ansichtkaarten besteld. Snelle levering en goed product.

helemaal top

vlotte service, zeer toegankelijke website, mooi assortiment

Mooie kaarten

Heel goed verpakt zo dat er niets aan kon mislopen.

Zeer mooie kaartjes

Ben weerom zeer tevreden met mijn kaartjes (mooie variëteit), doch niet met de aflevering. Had een mail ontvangen dat mijn pakket geleverd zou worden tussen 10u19 en 13u49 terwijl deze pas om 15u45 werd geleverd (toen ik niet meer thuis was), bovendien werd mijn pakket gewoonweg achtergelaten op de brievenbussen in de algemene inkomhal van onze residentie, zodat andere personen dit gewoon had kunnen meepakken. Nochtans werd mij een mail verstuurd dat dat mijn pakket om 15u45 was "geleverd op een veilige plaats", wat dus helemaal niet het geval was.

Goede en vriendelijke service en vlotte levering.

Alles ok

Alles was pico Belo in orde

Ik had een bestelling geplaatst. Een van de kaarten was niet op voorraad, dus ze mailde mij meteen welke kaarten ik daarvoor in de plaats wilde hebben. Na mijn reactie had ik de kaarten heel snel in huis. Kortom, snelle en goede service!

Mooi product en snelle service

Fijne service en team denkt goed mee. Snel geleverd en mooi product. Top!

Snelle afhandeling en goede kwaliteit kaarten

Het is eenvoudig om de kaarten te bestellen, de kaarten zijn snel geleverd en de kwaliteit van de kaarten is van een goed niveau.

het was voor mij de eerste keer via wenskaartenshop.be

de service was top , geen opmerkingen

ideaal, mooie kaarten en snel geleverd

Het zijn mooie kaarten, voor niet te dure prijs. Ideaal dat het op factuurbasis gekocht kan worden.

Ruim assortiment en vlotte levering!

Wij werken graag samen met Wenskaartenshop.be!

Tevreden

Zeer goede kwaliteot-prijs verhouding. Kaartjes zijn mooi en valt niet op dat ze budget voordelig zijn. Vlotte service. Budgetdoos is zeer gevarieerd wat voor een ruime keuze zorgt.

Prima service!

Zowel de bestelling via de webshop als de levering nadien verlopen vlekkeloos! Niets op aan te merken. Doe zo voort!

Mooie kaarten voor een eerlijke prijs.

Heldere gebruiksvriendelijk website. Ruime keuze. Snelle levering.

ruime keuze en snelle service

heel goed

Heel correcte en snelle service

De wenskaarten zijn helemaal zoals voorgesteld op de website en werden heel snel geleverd. Prima service. Ik ben heel tevreden!

top

Correct , snelle bediening

Groot assortiment, snel geleverd

Er zijn veel verschillende kaarten in verschillende prijsklasses. Nadat je je keuze hebt gemaakt is het bestellen heel eenvoudig en je kunt ook via de creditcard betalen. Binnen 2 dagen zijn de kaarten meestal al binnen.

Goed!

Het assortiment wordt regelmatig aangevuld en er is genoeg keuze.

Topbedrijf.

Gemakkelijk te bestellen via de webshop, en steeds een snelle en correcte levering.

gewoon goed

Vlotte service, uitgebreide keuze qua soorten en prijzen.

vriendelijke opvolging

De karten waren mooi . De verzending ging vlot. Van de korting bij de aankoop van 100 kaarten was geen sprake in de afrekening. Dit is vlug geregeld . De fout lag eerder bij mij dan bij wenskaarten.

snelle correcte levering

Mooie kaartjes, snel en correct geleverd, ik ben fan!

Karnemelkstraat 1

9551 Ressegem

32 (0)495 22 13 41

Over Wenskaartenshop.be

Online wenskaarten bestellen aan groothandelsprijzen bij Wenskaartenshop.be! Wenskaarten bestellen bij Wenskaartenshop.be heeft zo zijn voordelen. Je bent immers bij een gespecialiseerde groothandel in budget en luxekaarten aanbeland met waanzinnig veel keuze, ruime voorraden en snelle leveringen in België en Nederland binnen de 48 u. Dat troevenlijstje wordt aangevuld met bijzonder aantrekkelijke groothandelsprijzen. Die kan je met onze volumekortingen voor grote aantallen en de vooraf samengestelde bulkverpakkingen zelfs nog verder doen dalen.