Laden reviews...
Alles fijn geregeld
21 November 2024
Marina Bickx
ZOERSEL
De opzegging gebeurde correct en snel zonder dat er van mezelf nog enige activiteit gevraagd werd.
16 November 2024
Chel Driesen
Lommel
Het is de tweede keer dat ik deze service gebruik en alles wordt zeer vlot geregeld. Ik betaal met plezier voor deze opzegging service
26 October 2024
Lieve
Borsbeek
Direct geregeld
12 October 2024
Harry
Oostende
Vlotte regeling, bedankt, Leen hugo.
7 October 2024
Leen
Lichtaart
Alles verliep vlot. Geen gedoe. Kreeg van testaankoop heel snel de melding dat ze mijn opzegging hebben ontvangen.
5 October 2024
Marleen
Kluisbergen
Na de opzegging van Oxfam een bevestiging gekreten, maar wel met de vermelding dat ze mijn gegevens bewaren om mijn bijdrage in 2025 fiscaal in mindering te kunnen brengen Vriendelijke groet,
3 October 2024
Alles is vlot verlopen! Bedankt
10 September 2024
Dina
Oudsbergen
Ik kan zeggen dat uw diensten perfect werken. De opzegging gebeurde onmiddellijk en juist zoals gevraagd en het resultaat was zeer positief>.
9 September 2024
Gerard Cools
Wilrijk (Antwerpen)
1 September 2024
guy
roeselare
Nooit problemen......maar heb er op dit genoeg....ben maar alleen.....zo gauw ik weer nodig heb zal ik zeker weer contacteren.... De
1 September 2024
Patrick de Letter
Kortrijk
De digitale opvolging is vlot verlopen. Spijtig de prijzige administratiekosten, die administratie heb ik toch zelf gemaakt!
20 August 2024
Gelijk het moest,!
14 August 2024
Henri
Kortessem
ik heb nog altijd mijn krant in de bus gekregen ik heb ze nogthans opgezegt
4 August 2024
jeanine
gent
Beste Jeanine,
We hebben jouw opzegging op 16 juni afgeleverd bij Het Laatste Nieuws. We hebben dit gedaan middels aangetekende e-mail. Het (juridisch rechtsgeldig) certificaat van aflevering sturen we separaat nogmaals per e-mail toe.
Het kan zijn dat het abonnement nog niet kon worden opgezegd, maar we zouden wel op zijn minst verwachten dat Het Laatste Nieuws een bericht zou hebben gestuurd om aan te geven per wanneer het abonnement stopt.
Mochten er nog vragen zijn waarbij wij kunnen helpen, dan kun je reageren op de e-mail die wij sturen.
Met vriendelijke groet,
Kees van Nuland
Oprichter Opzeggen.be
ik wil graag weten wanneer het stopt ik krijg mu nog altijd mijn gazet het is binnen de 2 dagen de dertig dagen wacht tijd ik zou graag weten wanneer het stopt
29 July 2024
guyp pauwels
zele 9240
Geen zorgen
28 July 2024
Thea
Achel
goeie boeken , maar neemt veel plaats. deze dagen kan je veel vinden op het net.
23 July 2024
Mario
Gent
Vind het niet kunnen dat ik 9,95 euro moet betalen voor een opzegging van een abonnement Ben hier alles behalve tevreden over Ben ook op voorhand niet hierover ingelicht En dan nog eens vreselijk onbeleefd wanneer ik hier over bel Heel onbeleefd en onvriendelijke service Geen sterren beoordeling Een 0
23 July 2024
Alberic Jacobs
Kapiteinsstraat 23 , 3700 Tongeren
De opzegging van mn krant werd vlot geregeld zonder problemen. Prima service!
21 July 2024
Ann