Reactie van het bedrijf
Beste Marja,
Je hebt via Loten.nl gebruik gemaakt van onze opzegservice om de Postcodeloterij op te zeggen, op 30 december 2025. Voor het aangetekend versturen van jouw opzegging naar de Postcodeloterij heb je 6,95 Euro betaald.
We gaan ervan uit dat de opzegging correct is verwerkt door de Postcodeloterij, aangezien wij zeer zelden een issue hebben met een niet goed verwerkte opzegging door de Postcodeloterij.
Het is bij ons niet bekend wat je op 14 november hebt gedaan en wie je hebt betaald. In ieder geval geen service van ons, aangezien wij dergelijke hoge tarieven niet hanteren. Het is dan ook erg jammer dat je aangeeft dat je aangeeft dat je ons 17,95 Euro en nog eens 1 Euro zou hebben betaald, want dat is simpelweg niet waar. We weten niet welke dienst je hebt gebruikt en of dit ook voor het opzeggen van de Postcodeloterij is geweest. Indien dit laatste het geval was, dan kun je bij die opzegservice wellicht vragen of ze het door jou betaalde bedrag kunnen terugstorten aangezien de service niet tot het gewenste resultaat heeft geleid. Wij hanteren een niet tevreden - geld terug beleid, maar helaas zijn er ook diensten die dit niet doen. Maar altijd de moeite waard om te proberen als je zulke hoge bedragen betaalt.
Met vriendelijke groet,
Team Opzeggen.nl
Vera
TIP: je kunt nu ook via mijn WhatsApp account de Postcodeloterij opzeggen. Via WhatsApp kost dit zelfs maar 3,95 Euro voor het aangetekend afleveren van de opzegging.
💬 Zo werkt het:
Voeg mij toe aan je contacten met het telefoonnummer 📞 020 - 244 7618 en start direct met chatten via WhatsApp. Jouw opzegging kun je dan eenvoudig regelen via WhatsApp.