Eenvoudig

Wass simpel en eenvoudig

Gewoon perfect

Gewoon perfect

Was een eenvoudig en dus prettige manier.

top!!

in 1 keer gelukt bij Opzeggen.nl en makkelijk

Geweldige service

Zelf niets hoeven te doen

Super eenvoudig

Eerlijk gezegd was het zo eenvoudig dat ik er onnodig tegen op heb gezien om over te stappen. Je hoeft alleen te weten waar je bent verzekerd en je klantnummer of polisnummer.

Prima.

Alle werk word je uit handen genomen. Je hebt er geen omkijken naar.

Alles vlot en soepel geregeld.

Het was heel snel geregeld vlot afgewerkt prima

Niet aangekomen.

Ik heb jullie een bericht gestuurd dat wij geen reaktie hebben gekregen van het desbetreffende bedrijf. Daarop kreeg ik een formulier toegestuurd waarmee ik er zelf achteraan moest. Ik heb daarop het bedrijf gebeld en de opzegging was niet aangekomen. Gelukkig was ik nog op tijd. Ik zal in de toekomst dan ook geen gebruik maken van jullie diensten.

Snel geregeld.

Snel geregeld via United Consumers.

Binnen een paar dagen geregeld

Het was het geld wel waard. Zonder enig probleem is de opzegging geregeld

Prima en snel geregeld!

Nooit eerder gebruik van gemaakt, kwam ze bij toeval tegen. Organisatie die ik wilde opzeggen was erg onduidelijk over opzeggen. Blij mee dat het zo kon.

Goed geregeld

Heel snel een opzegbrief kunnen versturen. Alles in no time gelukt. Fijn om hulp te hebben.

Geld terug gestort

Duurde paar weken geduld is schone zaak

Prettige wijze afgehandeld

Best

Blij mee

Hartstikke goed, het was gauw geregeld

Alles is goed doorgegeven

Is goed verlopen.

goed geregeld

goed geregeld.

Jullie hebben niets geregeld

Ik moest centraal beheer zelf bellen. Ze hadden niets van jullie doorgekregen zeiden ze. Toen ik jullie opzeg mail had doorgestuurd is de verzekering alsnog stop gezet.

Was gelijk geregeld . Van hun nog bericht gehad ..dat de verzekering was opgezegd..top!!!

Herengracht 104

1015 BS Amsterdam