Het heeft gewerkt......denk ik

Het heeft geweekt

ales vcerliep soepel dank je wel

het heeft even geduurd maar is geen probleem het is achter de rug

Niet helemaal tevreden

Dat ik niet helemaal tevreden ben, komt omdat ik om op te zeggen ook nog iets moet betalen. Wordt dat geld ook voor het goede doel gebruikt?

Snel en prettig geregeld

Het opzeggen van mijn voormalige verzekering verliep uitstekend

Snel en soepel te realiseren en tijdige terugkoppeling

Afhandeling is probleemloos verlopen

De opzegging is geen reden om niet meer klant te worden bij National Academic

heel erg handig, wel kostbaar

het aangeven wat je op wil zeggen is erg duidelijk en makkelijk. De kosten stonden naar mijn idee niet erg duidelijk aangegeven en ik was dan ook verrast toen ik het bedrag zag staan. Ik zou dit voor de consument wel eerder in het invul veld willen zien staan, is klantvriendelijker.

Goede eerste ervaring

Mijn lexa abonnement was meteen opgezegd. Zeer prettig.

Je kon niet via e-mail opzeggen.Je moest het doen via een opzegbrief. ABSURD vind ik dat.

Heel slechte ervaring met opzeggen.Daardoor heb ik een paar dagen geen verzekerd voetuig gehad.

eenvoudige mogelijkheid om op te zeggen

vindt het wel jammer dat er betaalt moet worden om deelname aan een loterij op een fatsoenlijke manier op te zeggen.

SUPER SIMPEL

Gewoon simpel en eenvoudig..

super

snel geregeld

Klasse geregeld

Alleen maar top

Matig

Ondanks meerdere keren via jullie bemiddeling luktte het niet om de opzegging te bevestigen. Heb toen zelf via hun mail contact gezocht met weekblad de boerderij en kreeg meteen een bevestiging van mijn opzegging van hen.

super geregeld

geen problemen gehad netjes geregeld

Gelijk geregeld! Super

Beste die er is

Sneller kon het niet.

Top geregeld

Eenvoudig, snel en direct

Zoals het hoort.

In een paar stappen alles simpel geregeld

Werkt goed, communicatie is goed en alles snel en goed geregeld.

zeer geslaagd

goed geredeld

Opzegging was snel geregeld!

Binnen de gestelde datum was mijn opzegging geregeld, waarvoor mijn dank!

De opzegging is aangekomen.

Ondanks dat de opzegging is aangekomen. Toch aanmaningen gekregen om de premie te betalen voor de opgezegde verzekering. Na een telefoontje gepleegd te hebben met Centraal Beheer, zijn ze erachter gekomen dat zij de opzegging over het hoofd hebben gezien. Gelijk werd de verzekering stopgezet met terugwerkende kracht en de teveel betaalde premie overgemaakt.

Makkelijk

Makkelijk en snel

Gelukt!

Makkelijk te doen en is gelukt zonder problemen.

Herengracht 104

1015 BS Amsterdam