Alles goed gegaan

Alles is goed gegaan

Prima gegaan

Het was goed geregeld

Geen problemen ondervonden met opzeggen.

Gebeld naar kpn en opzegging werd meteen geregeld.

Gelijk geregeld

De opzegging is prima gegaan!

Erg goede service waar je geen omkijken naar hebt. Bedankt hiervoor.

Prima geregeld

Prima geregeld

vlot geregeld wat julllie betreft.

Zie boven. Maar.... over de klantenservice bij Libelle uiterst ontevreden! Vijf keer gebeld ermee, vijf keer andere medewerker en andere tekst, twee keer aangetekende brief gestuurd, niets gehoord, toezegging van bevestiging via mail of post niet nagekomen, vandaag pas per post deze ontvangen en steeds is geprobeerd ons een ander voordelig abonnement aan te "smeren''(ook b.v.VT-wonen.!) Na jullie correcte bericht kregen we een contract te zien dat het abb. loopt tot dec.2024, terwijl in nov/dec. '21, toen dit gesprek er was, mij werd gezegd, dat ik wel tussentijds op kon zeggen. Deze week, 4e telefoontje, werd gezegd, we kunnen er per 18 mei dit jr. uit, want wij waren verkeerd voorgelicht! Hoezo service, verwarring en ergernis, maar niet wat jullie betreft! Met vr.groet, S. Sterk-de Boer, Sneek.

Uitermate soepel. Prima standaardbrief bij voor verzekeraar die niet in de lijst voorkwam.

Goed en snel geregeld!

Voor herhaling vatbaar.

echt goed geregeld

mijn ervaring met green0nline is perfect. ze hadden in notime alles netjes voor me geregeld.

Ging makkelijk

Fijne hulp om opzeggingen te regelen

Makkelijk en goed geregeld

Gemak en goed resultaat

Heb meerdere keren gebruik gemaakt van opzeggen.nl Altijd met zeer tevredenheid Ben erg tevreden met de Service.

Prima.

Makkelijk geregeld en alles is goed verlopen.

opzegging is goed geregeld!

alleen zat er een gat van 3 weken met mijn nieuwe auto verzekering waar ik achter kwam door een waarschuwing van de RWD dat ik onverzekerd rond reed!

in een keer goed

Had al een tijd een poging gedaan om betreffende instantie te bereiken maar dat lukte maar niet en via mail kon geen opzegging gedaan worden. Via Opzeggen. nl was het in een keer gelukt voor een klein bedrag. Helemaal prima!!

Heb nog geen bevestiging

Gebruiksvriendelijk

Was snel geregeld

Het opzeggen was snel geregeld.

prima firma

goed geregeld

Helemaal top geregeld.

Alles goed geregeld.

Volledig goed afgehandeld

Verzekering is opgezegd. Je wordt goed op de hoogte gehouden van proces.

Top geregeld

Goed gegaan allemaal

Gelukt!

Als het geregeld wordt ben ik al lang blij!

Prettige manier van opzeggen.

Na nog een keer contact hebben gehad met opzeggen.nl vanwege het uitblijven een reactie van verisure is hè naar alle tevredenheid mijnerzijds opgelast

Herengracht 104

1015 BS Amsterdam