Fijn geholpen.

Geen problemen

Alles wad meteen geregeld.

Top geregeld

Snel en goed afgehandeld

Zeer makkelijk te doen.

Het was gemakkelijk om de datingsite op te zeggen.

een aanmelding, een kleine betaling en geregeld!!!

Heel snel geregeld en zonder verder gezeur mijn abonnement opgezegd!

Amnesty International opgezegd via deze website. Was sceptisch, maar zij hebben het top geregeld en geen afschrijving meer gehad!

Toppie!

Vaak lastig om zelf op te zeggen omdat men toch probeert over te halen te blijven of het opzegadres is moeilijk te vinden

Heel fijn

Heel fijn, hoeft zelf niets te doen. Wordt allemaal geregeld

Prima geregeld

Goed gesprek gehad met duidelijke uitleg . Alles prima geregeld .

Goed afgehandeld

Perfect gebeurt

Erg eenvoudig!

Geen wachttijden aan de telefoon

alles ging goed

alles ging goed

snelle verwerking en begripvol

lezen van de verschillende bladen altijd goed gegaan. Dochter nu leeftijd bereikt waarin ze eigen keuzes maakt.

top

goed geregeld

Na het zelf een aantal keren te hebben geprobeerd zonder succes, was het in een keer door jullie geregeld.

Prima gedaan

Moet nog even afwachten of KIKa toch niet gaat afschrijven want daar hebben wij nog niets van gehoord.

Snel geregeld

Snel probleem opgelost

Opzeggen lidmaatschap Schoolbank.nl is gelukt. Zelf 4 keer een poging gedaan om op te zeggen. Lukte niet .Ik werd iedere keer "van het bekende kasje naar de muur gestuurd".

Erg goed en snel geregeld

Top geregeld

Perfect en snel geregeld, geen omkijken meer naar!

Heel gemakkelijk per contract de benodigde info ingevuld en de minimale (porto-aangetekend) kosten betaald. Zeer eenvoudig, snel en , naar later blijkt ook perfect geregeld. Ook geen telefoontjes meer om je om te praten e.d. Gewoon een aanrader!!

Snel geregeld

Opzegging maandelijkse donatie goed doel via opzegging.nl geregeld. Was binnen een week in orde en bevestiging ontvangen!

Fijn dat het zo kan

Het is goed te doen op deze manier

Het was meteen goed geregeld.

Herengracht 104

1015 BS Amsterdam