Mijn opzegging is prima geregeld

Ik had al heel snel bericht dat mijn lidmaatschap was opgezegd

Prima geregeld

De gegevens ingevuld, betaald en afgewacht. Na drie weken bericht dat het geregeld was. Keurig op tijd.

Top geregeld

Heel snel geregeld, zeer tevreden

Gelijk geregeld, top

Na een bericht, gelijk geregeld.

makkelijk en snel

makkelijk en snel

Simpel en snel geregeld.

Ik had niet verwacht dat het zo makkelijk zou gaan, maar het was heel simpel en snel geregeld. Heel tevreden.

Ze doen wat zij beloven

Makkelijk en snel en goed uitgevoerd ! Het was het geld waard Bedankt!

Goed geregld.

Het is heel eenvoudig om te te zeggen d.m.v. de reeds kant-en-klare brief. Je wordt op de hoogte gehouden van de verdere afhandeling en krijgt een bericht als de brief aangetekend is verzonden. Daarna hoef je alleen nog maar op een reactie te wachten van de organisatie waarvan het lidmaatschap wordt opgezegd. ,

snel en gemakkelijk

Opzeggen.nl heeft het opzeggen van deelname aan een loterij mij erg gemakkelijk gemaakt. Het werd professioneel en snel geregeld en ik werd over de voortgang goed op de hoogte gehouden.

Efficient

Efficient maar een beetje prijzig

Zeer efficient

Ik kreeg na twee weken een bevestiging dat het abonnement was opgezegd. Super!

Gelukt, met schriftelijke bevestiging van vriendenloterij.

Verliep soepel.

Helemaal top verlopen

Keurig geregeld.

Ik heb diverse opzeggingen via Opzeggen.nl geregeld en dat is allemaal prima gegaan.

Zonder zorgen geregeld

Online in een keer geregeld

Uitstekend geregeld.

Alles goed geregeld. Helaas is mijn schoonmoeder op 11 Januari 2022 overleden. U kunt ons mailadres uit Uw administratie halen.

Super goed en snel geregeld. Ik ga via jullie nog meer opzeggen.

Super goed en snel geregeld. Ik ga via jullie nog meer opzeggen.

Goed uitgevoerd conform afspraak

Ik begreep pas achteraf dat er een wat lange periode zit tussen de indiening van mijn verzoek en de uitvoering hiervan door Opzeggen.nl. Ik stel voor deze periode te bekorten.

zoals gezegd prima, en maakte het voor mij een stuk makkelijker

Moest nog wel even bellen maar dat lag niet aan jullie

Makkelijk geregeld

Perfect!

Hetgeen is beloofd is volledig nagekomen; informatie over het verloop was helemaal correct.

Makkelijk en snel geregeld

Super makkelijk online regelen voor het opzeggen van een lidmaatschap. Geen gezeur aan de telefoon en snel geregeld!

Goed geregeld

Goed geregeld