Uitstekende service

Moeiteloos geregeld en goede communicatie over de opzegging.

Duidelijke site

Zonder gedoe alles geregeld

Prima geregeld

Na aanmelding hoefde ik niets meer te regelen.

zeer goeie ervaring

Alles was prima geregeld TOP

Zonder uw hulp zou de Postcodeloterij niet over stag zijn gegaan.

Tot 2 keer keer toe heb ik uw hulp moeten inroepen omdat de Postcodeloterij de opzegging per 1st volgende incasso genegeerd heeft. Pas na de 2e keer en 2 onterechte incasso's erkende de Postcodeloterij per mail aan mijn adres, buiten mijn verwachting, dat er ergens iets mis is gegaan en bood zij haar excuses aan. Dat de Postcodeloterij met terugwerkende kracht de onterechte automatische afschrijvingen teruggeboekt vind ik niet meer dan terecht. Dat de restitutie binnen 4 weken wordt teruggestort had ik graag sneller gezien. Ben overigens zeer tevreden met de uiteindelijke afloop. Hartelijk dank voor uw inzet.

Opgezegd en er is verder geen contakt meer geweest.

Tevreden

Tevreden

Snel opgelost!

Geweldig en ook goed dat het voor jou geregeld kan worden.

Ze hebben mij hiermee ont zorgt en dat heb ik toch wel als heel fijn ervaren.

Het is goed geregeld.

Snel geregeld.

Elke keer geeft geregeld.

Snel en tot volle tevredenheid

De opzegbrief is verstuurd per mail aan uw kantoor en twee dagen later door u door getuurd. De beëindiging van het contract per direct afgesloten.

Opgelost

In orde

Super geregeld

Heb alles uit handen gegeven en perfect geregeld j

Simpel en effectief!

Top geregeld!!

Snel en efficiënt geregeld!

Service

Voor mij was dit de eerste keer hier gebruik van te maken maar kon alles goed en duidelijk volgen.

Keurig afgehandeld

Opzegging is keurig geregeld zonder problemen.

Opzeggen zonder poespas

Gemakkelijk en effectief, zonder dat je in contact hoeft met iemand van de klantenservice van waar je je abonnement wilt van beëindigen.

makkelijk

Goed geregeld

De uitleg hoe het werkt mag wel iets duidelijker, maar uiteindelijk. Is het goed gekomen

Erg prettig geregeld

Erg tevreden