Super tevreden!

Heel snel en goedkoop geregeld. Zo blij dat ik van die Parship af ben. Het lukte mij maar niet om mijn lidmaatschap op te zeggen

Prima geregeld

Alles heel goed geregeld, verder niets gehoord van degene die opgezegd is, dus alles is goed gegaan.

Fijn

Snel en goed geregeld !

Abonnement is zonder problemen gestopt

Kreeg netjes een mail met een nette en een complete brief waarin het abonnement opgezegd is. Ik kreeg ook gelijk een bevestiging van het desbetreffende blad en wanneer ik het laatste nummer zou krijgen.

Tevreden

Ik had geen terugkoppeling of jullie de opzegging verstuurd had ,maar ook niet van de Telegraaf. Maar alles op z'n pootjes terecht gekomen.

Goed geregeld

Ik ben heel tevreden met deze regeling.

Goed geregeld

Alles is goed gegaan. Niets meer gehoord van het bedrijf

Prima ervaring en grandioze begeleiding

Zoals ook hierboven omschreven begrip voir de situatie en een geweldige begeleiding om eea te beëindigen.

alles was naar wens

heb niets weer gehoord of gebeld door de energieleverancier dus jullie brief was duidelijk volgende keer maak ik graag weer gebruik van jullie diensten

Alles op wens

Goed werk

Snel verwerkt.

Prima verlopen

Goed geregeld

Nette brief inclusief het recht om vergeten te worden (AVG clausule)

Voor mij fijn Omdat je veel tegelijk kunt opzeggen.

goed geregeld

Ik verander van autoverzekering en werd uitstekend geholpen door opzeggen .nl

Direct goedgeregeld

makkelijk

Het was makkelijk in te vullen, dus zo geregeld

Betrouwbaar en correct

De inhoud van de brief was correct maar helaas had de ontvanger lang niet gereageerd en werd er na het verzenden van de brief nog een bedrag van onze rekening afgehaald. We hebben pas een mail van de ontvanger ontvangen waarin hij schrijft dat het nu geregeld is. Hopende op een goede afloop en vriendelijke groet, R.R.Phefferkorn

Topppp geregeld

Alle 2 de keren goed geregeld

Tevreden

Dat wat ik verwachtte kwam uit.

Kort maar krachtig geregeld

prima gedaan

aangetekende brief versturen zonder naar de brievenbus te hoeven

Herengracht 104

1015 BS Amsterdam