Snel geregeld

Indien nodig ga ik het weer zo doen

prettige ervaring

het was fijn , dat opzeggen.nl, het op zich nam om het lidmaatschap op te zeggen

Perfect geregeld

Correct en volgens afspraak geregeld

Goed verlopen

Alles prima geregeld

fantastisch

Je hoeft zelf geen eindeloze communicatie te verrichten om je abonnement stop te zetten. Heerlijk relaxed, ik ga er zeker meer gebruik van maken!

opdracht is goed uitgevoerd en heeft geen problemen gegeven

Zie hierboven

Geen probleem gegeven

Alles is hierdoor netjes afgehandeld.

uitstekend,goed geregeld

Heb al enkele malen gebruik gemaakt van deze service, alles uitstekend verlopen.

Zonder problemen is de opzegging geregeld.

Ik was aangenaam verrast dat een opzegging o soep kon gaan. Kennelijk hebben jullie een goede reputatie opgebouwd.

ik vond het heel makkelijk en snel. enigste nadeel is dat de verwerking ervan best lang duurt. pas na 2 weken zo kreeg ik een bevestiging van opzegging van waar ik een dienst heb opgezegd. Maar verder super tevreden!

Handig en gebruiksvriendelijk

Zie biven

Geweldig met u wel

Mer u goed met sta loterij niet hun pakken nog steeds mij geld steeds terug boeken

De eerste keer ging het mis nogmaals geprobeerd en het was goed

Moest het twee keer doen maar toen was het goed

Goed geregeld

Alles is goed gegaan

Bedankt!

Goed!

de prijs is te duur.

ik wist niet dat je voor een opzegging zoveel €6,99 moest betalen dat vond ik een min punt.

ging zonder problemen

ging zonder problemen

Snel en goedkoop geregeld

Mijn opzegging was snel en. Voordelig

Was snel geregeld!!

Was snel geregeld!

Handige website.

Superhandige website, als je van je lidmaatschap af wilt.

Een prima ervaring met Opzeggen opgedaan bij het beeïndigen van (auto)verzekering.

Prima ervaring opgedaan met Opzeggen.nl bij het beeïndigen van (auto)verzekering.

geweldige site

Het was makkelijk om te doen en zo brief die zij stuurde kan ik niet doen. Daar heb ik niet voor geleerd.

kei goed geregld

het was voor mij de eerste keer en ik ben daarover zeer tevreden

okè

nvt