Prima geregeld

prima geregeld

Het ging niet van een leien dakje

Toen ik na de eerste week nog niets gehoord had heb ik nogmaals de brief die ik had gecplieerd aangetekend had had verzonden samn met de reeds ontvangen jaarkaart werd er positief op het schrijven gereageerd. Ik kon nog mijn kaart opgebruiken, maar heb nergens op gereageerd en hoor niets meer van ze, dus succes!!

ales heel goed geregeld

een opmerking bij een ander opzeg site zag ik dat je zelf nog een tekst kan toevoegen na mijn idee mis ik dat bij opzeggen.nl

Prima !

Totaal moeiteloze verwerking.

Goed geregeld

Mijn ervaring is dat alles snel en prima geregeld was.

snel geregeld

correcte afhandeling van mijn vraag.

je hoeft verder nergens naar om te kijken

Snel, makkelijk, en het is geregeld zonder dat je re nog naar hoeft om te kijken

nog geen mening

Ik heb nog geen bevestiging gehad van Seniorenvoordeelpas.... Dus ik moet nog afwachten.

Prima werk geleverd.

Meerdere opzeggingen goed en vakkundig afgehandeld.

een last van mijn schouders

gemak dient de mens

Toppie

Super geregeld

perfect

Ideaal en geen gezeur met telefonisch in de wacht gezet worden wat vaak heel veel tijd en ergernis geeft.

Het duurde enige tijd voordat alle opzeggingen waren voltooid

goed geregeld

Goed en snel afgehandeld

Ik moest twee abonnementen opzeggen. Het is allemaal duidelijk omschreven, hoe je het in moet vullen. En de rest gaat automatisch. Werkt heel fijn, en niet zo moeilijk en ingewikkeld als sommige abonnementen het maken. Gr.Edwin

Goed gedaan

Goed geregeld

Prima geregeld

Xxxx

perfect

opzegging goed en snel gedaan

Snel makkelijk top

Herengracht 104