Prima geregeld,

Alle opzeggingen , op een na, liepen volgens plan, korrekt en met respect. De Telegraaf daarentegen, blijkt een moeilijke club. Uiteindelijk een beeindigingsdatum overeengekomen

Goed, eenvoudig en snel geregeld

Goed, eenvoudig en snel geregeld

makkelijk

Het is makkelijk je weet zeker dat de brief aankomt je brief is standaard maar je kan er altijd iets bijvoegen Zou het iedereen aanraden .

Goed geregeld

Snel en goed geregeld

Goed werk van Opzeggen.nl

Huisverzekeringen bij SAA opgezegd via Opzeggen.nl nadat ik de huisverzekeringen heb ondergebracht bij Vereniging Eigen Huis. Na lange tijd kreeg ik geen reactie van SAA. Na tussenkomst van Opzeggen.nl kreeg ik binnen 3 dagen een excuusbrief van SAA met de opzeggingsdocumenten.

Makkelijk snel en goed geregeld

Snel gevonden op internet. Brief gemaakt, verstuurd en de volgende dag bericht dat de opzegging ontvangen was.

Het was in 1x geregeld echt heel fijn.

Het was in 1x geregeld echt heel fijn.

Ik heb helemaal niets meer gehoord

Het is goed gegaan

Mooi op tijd geregeld!

Het was prima voor elkaar

Uitstekend geregeld, duidelijk en netjes.

opzegging is goed verlopen

prima site

Handig en compleet

Werkt hartstikke handig. En als het systeem geen naam of e-mail adres weet komt er een standaard brief die je zo kan gebruiken (na invullen van de blanco's. Een aanrader

Opzeggen erg gemakkelijk

Snel en goed geregeld dankzij opzeggen.nl. Top

Heel snel

Geen zin,gewoon top

Erg goed en snel afgewikkeld,top!

correcte behandeling

Bijna alle opzeggingen zijn in april ingegaan. Een goede score van de aangevraagde opzeggingen. Een opzegging is in april nog geïnd; daarover heb ik contact opgenomen met uw organisatie.

Duidelijk

In korte tijd was mijn afzegging geregeld!

In korte tijd was mijn afzegging geregeld en zal indien nodig weer gebruik maken van uw service.

PRIMA

HET GING HEEL GOED. BEDANKT

Prima geregeld op de datum dat het moest stoppen stopte het abonnement ook.

Snel geregeld

Snel en duidelijk geen toestanden erom heen!

Goed geregeld

Precies gedaan wat er moest gebeuren.

Geweldig snel geregeld

Herengracht 104