Snel en simpel

Goed geregeld ik heb een antwoord op mijn opzegging gekregen

De opzegging was vlot en goed geregeld. Ik kreeg alleen nu een leuke aanbieding van degene waar ik opgezegd had. Vijftig jaar lid en nog nooit iets extra's en dan kan het ineens wel.

goed geregeld

Ik heb het verzoek gedaan om een abonnement op te zeggen en dat is succes vol gebeurd en ook geen reactie meer gehad.

Goed en adequaat geholpen.

Brief was snel geschreven en tijd nodig om op te zeggen gereduceerd tot enkele minuten. Heb overigens geen reactie ontvangen van geadresseerde waar is opgezegd.

Is geheel naar wens verlopen.

Alles goed gelukt

Alles gelukt wat ik wilde.

Werkt op zich goed maar bij pakketverzekeringen even oplietten.

Omdat het een pakket verzekering was kwam de opzegging blijkbaar niet op het juiste adres terecht. Gelukkig kon ik dit vrij gemakkelijk herstellen en is t allemaal goed gekomen.

Prima en snel geregeld!

Zeer positief.

Goed gegaan

Geen problemen UC schrijft geen kosten maar ik moest dat wel betalen vreemd

Klantvriendelijke website.

Gewoon goed

Met aangetekend heb je zekerheid en geen zorgen. Het is allemaal goed geregeld en de kosten zijn laag. Ik ben zeer tevreden.

Eenvoudig en het ging vlot.

Eenvoudig maar doeltreffend

Eenvoudig maar doeltreffend

Snel

Efficient

Doen wat je zegt

Al vaker gebruik van gemaakt. Prima service

Werd snel geregeld.

Ik ben er van af heerlijk

Dit had ik eerder moeten doen

Goed en tevreden

Tot nog toe goed bevallen, even kijken hoe de verdere reactie is.

uitstekend !

Dik tevreden met ' Opzeggen.nl. De belofte dat e.e.a. comme il faut en zonder ( nare ) nasleep ,als nabellen door de organisatie die is opgezegd , wordt meer dan waar gemaakt. Mocht in de nabije toekomst wederom zich zo'n situatie voordoen zal onzerzijds gaarne wederom van Opzeggen.nl gebruik gemaakt worden. een betere aanbeveling dan dit advies kunnen wij niet geven/.

Snel en doeltreffend

Snel geregeld en snel bevestigd

Het bedrijf accepteerde de opzegging en is gestopt.

Snel en duidelijk

Snel en duidelijk. De reakte van het opgezegde firma kwam snel.

Prima dienst

Alles afgehandeld zoals verwacht.

Herengracht 104

1015 BS Amsterdam