Ging prima

Heb er geen enkele zorg over gehad. Ging met weinig moeite

Ideaal snel en alles geregeld,geen omkijken meer naar.

Keurige afhandeling, goed geholpen.

Positief, netjes en vlot geholpen.

Prima , ga zo door

Prima, ga zo door

Zeer goed geregeld geen gezeur achteraf

alles goed geregeld wel achteraf nog wat post gehad en dat ik nog 13 maanden in het bestand zal staan ,maar dat boeit mij niet hartelijk dank voor het regelen top

Duidelijk en vriendelijk

Het werkt!

Het duurde meerdere weken en een reminder aleer actie werd ondernomen, maar sindsdien verloopt het traject van afsluiten goed.

Goed geregeld

In 1x goed geregeld

super geregeld

Bedankt voor de service alles is prima gegaan.

Gewoon goed

Uiteindelijk zelf geregeld, maar dat lag aan mezelf

it was so quick and easy

I just filled in some details and everything was taken care, amazing service on a painful requirement.

Snel geregeld

Snel geregeld dankje wel

Goed geregeld

Ik verwachtte niet anders. Het zou wel heel verschrikkelijk zijn als het niet goed was.

Nadat ik greenonline heb ingeschakeld is dat fantatastisch geregeld

Wat mij niet lukte, lukt jullie wel. Kost wat, maar dan is het wel geregeld.

Nadat ik meerdere keren geprobeerd had op te zeggen en mij steeds een ander adres werd doorgegeven, heb ik besloten om dit via jullie te doen. Kost wat, maar dan is het wel geregeld. Top.

perfect

Heel makkelijk en simpel om hier gebruik van te kunnen maken en je hoeft er zelf niets voor te doen.

Prettig gerrgeld

Prettig geregeld.

Duidelijke opzegbrief, maar actieve klant verwacht.

Prima geregeld. Eén puntje: echte opzegservice is dat de klant in één keer klaar is.

Geen fijne ervaring

Moeilijke communicatie

GOED

nvt

Opzegging ging een beetje moeilijk Ze kwamen met allerlei dingen wat nergens op sloeg Gewoon door gedrukt En verder geen reactie van hun gehad

Snel en duideljk

Prima site,ga zo door.

Het contact was adequaat

Met enige e-mails v.v. is mijn opzegging goed afgehandeld. Er werd snel op geanticipeerd.

Opzegging alsnog zelf moeten regelen

Na opzegging via opzeggen.nl werd er een maand later gewoon weer premie geiind door allianz. Dus alsnog zelf maar het opzeggen van de verzekering geregeld.

Eenvoudig en snel geregeld

Het koste geen moeite om de opzegging probleemloos te regelen

Herengracht 104

1015 BS Amsterdam