helemaal goed gegaan en zonder problemen

Mijn eerste ervaring met opzeggen.nl maar dit ging probleemloos. Het kan dat ik in de toekomst nog een keer van deze dienst gebruik maak.

Keurig geregeld

Helemaal top

Helemaal top

Keurig geregeld snelle reactie

prima blad met veel informatie

nogmaals prima blad had het graag gehouden en gelezen. door mijn klein pensioen en o.a stijgende kosten/ zorgkosten heb ik helaas moeten afhaken kan abonnement kosten niet betalen

Prima maar wordt te duur.

Met plezier gelzen

Veel informatieve informatie

Iets te veel informatie in één blad. Ik mis zoiets als een vervolgverhaal.....

geweldig blad graag gelezen jammer.

door omstandig kan ik het niet meer betalen, vind het heel jammer sorry. mvg j zandvliet

Goed geregeld

Geen ervaring

Goed en snel geregeld.

Binnen enkele dagen was het geregeld.

Zeer veel van geleerd,nu betaald mijn buurvrouw 1 jaar,daar krijg ik het van te leen.

Het is een zeer informeel tijdschrift

enorm

het is super goed geregeld volgende keer weer door jullie de beste wensen nog voor jullie m vr gr

Makkelijk en perfect geregeld. Top.

Zie boven

Supervlot, superhandig

Heel handig dat je via opzeggen.nl niks zelf hoeft te regelen: geen uren aan de telefoon, geen brief schrijven en op de post steken. Een paar klikken en je bent van al die ellende verlost.

Ben keurig behandeld en goed geholpen

Simpel en doeltreffend!!...

Eenvoudig en snel geregeld!

Dit bevalt me uistekend

voor een snelle afhandeling gebruik ik het liefst opzeggen.nl als ik iets wil opzeggen

Ben blij,dat de opzegging eindelijk is gelukt.we waren er al maanden mee bezig en toch incasseerde ze iedere maand wat we weer storneerden.Bedankt.

prima geregeld

Opzegging verliep vlekkeloos

Goed snel en duidelijk

Zie goed snel en duidelijk

Toppie

Prima alles in één keer geregeld 👍

Zie bovenstaande

goed geregeld , restant contributie netjes terug ontvangen

geen omkijken naar gehad

Top ervaring

Heel gemakkelijk al mijn onnodige online abonnementen geannuleerd zonder met iemand te hoeven praten. Fantastisch.

Snel geregeld. Prima was niet de eerste keer dat ik via hun wat heb opgezegd.

Herengracht 104

1015 BS Amsterdam