Reactie van het bedrijf
Beste opzegger,
Je hebt gebruik gemaakt van onze opzegservice om jouw Chubb verzekering op te zeggen. We hebben jouw opzegging op 13 augustus bij Chubb afgeleverd via aangetekende e-mail. Gebruikers van opzeggen.nl doen dit vanwege het gemak om op te zeggen en om bewijs te hebben van ontvangst van de opzegging door de opgezegde organisatie. Zodat er later geen discussie kan ontstaan of de betreffende organisatie iets heeft ontvangen.
Je geeft zelf eigenlijk ook al aan waarom een opzegservice kan helpen; als het opzeggen van een verzekering van Chubb net zo makkelijk zou gaan als het starten van een verzekering, dan zou onze service helemaal niet nodig zijn. Hopelijk komt het ooit nog zo ver, maar we bieden onze service al sinds 2011 aan en er is nog weinig verbeterd helaas.
We brengen inderdaad kosten in rekening voor onze service, maar je kunt altijd ook rechtstreeks bij Chubb opzeggen. Op onze website geven we ook alle benodigde informatie om dit zelf te doen (en dus gratis).
Het is in ieder geval positief dat het doel - het opzeggen van de verzekering bij Chubb - is gehaald. Wij gaan er dan ook vanuit dat de negatieve review (deels) te maken heeft met het feit dat je een verzekering bij Chubb bent aan gegaan waar je nooit gebruik van hebt gemaakt.
Met vriendelijke groet,
Kees van Nuland