Lekker makkelijk alles perfect geregeld

Bij het afsluiten van een nieuwe verkeersverzekering kreeg ik de optie om de oude verzekering via opzeggen.nl te beëindigen. Dit bleek zeer gemakkelijk via de site te kunnen. Twee dagen later kreeg ik de bevestiging van mijn oude verzekeraar, dat mijn verzekering per gewenste datum beëindigd was. Top geregeld, dus!

Zeer gemakkelijk

Prima geregeld

De opzegging bij InShared en opzegging bij Allianz Direct is heel soepel verlopen. Kan het iedereen aanbevelen.

Prima geregeld!

Was in een keer goed geregeld!

Niet zo goed

Op de opzegging heeft Ohra niet gereageerd. Dus heb ik zelf opgezegd en daar werd alleen op gereageerd.

alles prima geregeld

Alles netjes afgehandeld door jullie, keurig

Goed geregeld

Opzeggen was goed en snel geregeld

Snel geregeld!

Even wat gegevens ingevuld en de opzegging was zeer snel geregeld.

Ervaring

het opzeggen is zo een eitje, snel geregeld.

Goed snel en niks meer van mijn abonnement gehoord.

Goed geregeld!

Alles is goed gelopen, heb een bevestiging van de oude verzekeringsmaatschappij ontvangen. Top!

Besproken met tussenverzekeraar

Ik heb het besproken met mijn tussenverzekeraar en ik heb het opgelost.

Superfijn hulpmiddel!

Wat een superfijn hulpmiddel! Makkelijk in te vullen. Daarna alleen checken of je inderdaad een bevestiging ontvangt van de opzegging.

Je vult je gegevens in en wat je wil opzeggen Je betaalt een klein bedrag zet er een handtekening onder, en klaar is het eigenlijk

alles goed geregeld

Ik ben heel tevreden

Onduidelijk

Via Opzeggen verliep het proces goed en vlot, echter de maatschappij waar de verzekering werd opgezegd reageerde echter niet. Ik heb toen zelf actie ondernomen.

Duurde heel erg lang

Er waren blijkbaar problemen met de schadevrije jaren

Jammer dat jullie zender 192 er af hebben gehaald. Anders had ik niet opgezegd

Jullie waren snel met reageren en regelen en het is gelukt

Uitstekende overstapservice

Mijn bankcontact heeft het voor me geregeld en gisteren kreeg ik al bericht dat een bedrag door mijn oude verzekeraar wordt gerestitueerd. Wat een prima en klantvriendelijke service! Zeer bedankt!

Snel en goed geregeld

Zonder problemen is het abonnement opgezegd Super goed geregeld zo

Goed geregeld.

Goed geregeld hoor!!

Super makkelijk

Mijn Abonnement opzeggen was zeer eenvoudig

Herengracht 104

1015 BS Amsterdam