was goed geregeld

ging erg gemakkelijk

Goed & efficient geregeld!

Zieboven

Zo heb ik geen problemen met een klantenservice die probeert je binnen boord te houden.

prima geregeld

makkelijk

goed geregeld

Alles vlot en soepel geregeld toen ik mijn verzekering wilde opzeggen.

Door mijn opzegging van de Kingpolis via een contact formulier in te vullen , was het snel geregeld. Daarna een duidelijke bevestiging gehad en het was afgerond.

Verkeerde datum van ingang

Mijn autoverzekering zou worden opgezegd en ergens anders worden afgesloten. De begindatum klopte niet, zo zou ik dubbel verzekerd zijn. Veel telefoontjes en 3x een nieuwe polis later eindelijk geregeld

Uiteindelijk gelukt

Werd alsnog afgeschreven, heb ik gestorneerd, hopelijk nu klaar

Gewoon perfect geregeld

Gewoon perfect geregeld

Super geregeld

Zeer prettig geregeld

goed geregeld allemaal

De afhandeling en resultaat via mail (terugkoppeling) was goed verzorgd

Prima geregeld, kan niet anders zeggen.

Na een berichtje via de mail en een kleine vergoeding ben je van je abonnement af.

Super fijn

Heel tevreden!

Na 5 weken nog steeds niet opgezegd.

Op 18 juli van jullie "service" gebruik gemaakt. Aangezien er deze week toch weer een bedrag werd geïncasseerd, heb ik ZELF mijn abonnement rechtstreeks bij de Vriendenloterij opgezegd en is het nu inmiddels stopgezet. Had ik gelijk moeten doen. Had me een hoop geld bespaard!

Handig, je hoeft zelf nergens meer achteraan.

Zeer plezierig

Erg goed

Keurig netjes en vlot geregeld

PRIMA GEREGELD

EVEN OPZOEKEN OP DE SITE AAN KLIKKEN WAT GEGEVENS INVULLEN EN KLAAR.

Goed geregeld

Super makkelijk

Prima geregeld

Binnen een maand geregeld

goed gegaan

Mijn opzegging is zonder morren behandeld. Ik weet niet of het door "opzeggen" kwam, maar het was snel geregeld.

Prima en snel geregeld’ ook bij een 2e verzoek

Snel maar onomkeerbaar

Ik had via Opzeggen.nl een opzegbrief aan Ziggo gestuurd, na betaling kwam ik er achter dat de opzeg datum te vroeg was, ik stuurde snel een e-mail naar de klantenservice (support), dit was binnen 24 uur voordat de verzending zou gaan plaats vinden, echter heeft Opzeggen.nl de brief als nog verstuurd :( als Opzeggen.nl in hun mailbox had gekeken voor dat zij de brief op de post zouden doen hadden zij mijn verzoek tot aanpassing gezien en had het zo op kunnen worden gelost. De brieven van Opzeggen.nl worden snel verstuurd en je kan het ook goed volgen via Track & Trace dus daar ligt het absoluut niet aan.

Het is in orde

Het is in orde