Bij de bestelling waren helaas de achterlichten uitverkocht, ik heb hiervan een nette mail gekregen met meerdere opties : geld terug, wachten tot die compleet is of in delen versturen. Ik had gekozen voor geld retour en dat is snel geregeld!

Stevige bindhaken voor laadbak

Niks op aan te merken gewoon goed spul. Erg blij mee

prima webshop

snelle verzending Top

Snel en goed

Altijd supersnel verzonden. Ik wil mijn trailer altijd in topconditie houden, want als deze defect is kan ik er niets mee. Als ik spullen bestel is het snel in huis voor een nette prijs.

Goede prijs, snelle levering

Zocht nieuwe achterlichten voor mijn fietsdrager. Hier gevonden, goede prijs, snelle levering

Goede producten en snel geleverd

Duidelijk omschreven en snel geleverd.

Goed om mee te werken

Top , snel geleverd

goed en duidelijk

snel; ook in de communicatie en verzenden

Super snel en goede kwaliteit

Ik had een nummerplaatverlichting voor mijn boottrailer besteld. Deze werd vlot kort na bestelling geleverd en was de verwachte kwaliteit.

Producten worden niet geleverd

Betaling gedaan. Factuur ontvangen en geen producten

Had binnen een dag het juiste onderdeel in huis tegen een scherpe prijs.

Goede service en prijs/kwaliteit

Positief

Goed product

Duidelijke site, goede prijzen en snel geleverd.

Gasveer houder.

Ik zocht een bepaalde maat gasveer houder . Aangezien dat de gasveer houder van de aanhangwagen al oud was . Was deze niet meer verkrijgbaar. Onlinetrailerparts.nl had één op hun site deze moest ik aanpassen. Omdat de maten van de houder te groot waren. Maar de prijs van de gasveer houder goed genoeg was . Heb ik deze gekocht. Eerst ondezoek op de reviews , deze waren goed genoeg. En kijken als het bedrijf nog bestond .

Prima gasveren voor een scherpe prijs

Prima kwaliteit, scherpe prijs

Prima service, prima materiaal.

In samenspraak, snel geleverd tot wel s'avonds laat.

TOP SERVICE

Snel en overzichtelijke website, snel bestellen en verwerking ervan. Perfecte verzending

heel goed

snel en alles zoals bestelt

Verkeerde besteld

Geld binnen een week retour top

Goede side en snelle levering.

Gasverr trailer

De levering was snel. De kwaliteit lijkt goed, echter waren de gasveren net 2 à 3 mm te lang waardoor ik met een auto krik de gasveren moest monteren

Verkeerd besteld doen niet moeilijk

Fijne internet site, betaalbare prijzen,fijne telefonische hulp en snelle levering

Zie hierboven

Matig

De kleuren van de 13 aderige kabel komen niet overeen met het meegeleverde schema. Lila en rosé. Kabelverbinders rood "man" van slechte kwaliteit. Sommige niet te gebruiken.

81 Verlaatweg

Lelystad 8243PS