Correct

Ondanks geen onmiddellijke levering toch gebrieft van de verdere evolutie. Een juiste keuze.

Snelle levering en nette producten

Wat ik besteld heb is snel geleverd voor een goede prijs Het pas precies op mijn trailer

Top!!

Helemaal goed snelle service product zoals verwacht toppie!

top

Erg positief. Had om 15u besteld, en ondanks dat ze dan zeggen dat het de volgende dag verstuurd werd had ik het de volgende dag al in huis! Kortom erg blij mee

Prime en snel geregeld

Na een controle vraag betreft de voorraad en of ik het juiste product had gekozen werd de bestelling snel ingezet en een dag later geleverd.

snel en zoals beschreven

voor herhaling vatbaar

Super snelle service en verzending

Super service en snelle levering.

Bestelling was lang onderweg

Bestelling lang onderweg verder prima

correct

voldoet aan de verwachting

Snel geleverd en goed verpakt

Slechte ervaring

Eerste product; Dag na bestelling en betaling stuurt men een email dat het door mij bestelde product niet op voorraad is. Contact opgenomen met de klantenservice waar men 'hoopt' dat het snel weer voorradig is. Een simpele melding bij het product dat het wel of niet voorradig zou wenselijk zijn, zeker wanneer je het snel nodig hebt hoewel de levering vervolgens ook bijna een week duurde. Tweede product; Was voorradig maar duurde wel een week voordat ik het in huis had. Over de geleverde producten heb ik nochtans geen klachten. Er zijn hier veel tevreden klanten, gelukkig, maar ik zoek mijn heil voortaan elders

Prima geholpen. Persoonlijk advies.

Goed.

Onderdeel na ruim 2 weken nog niet binnen

Ik was opzoek nar achterlichtunit omdat leverancier van voertuig aangaf dat het een week zou duren en de auto er op stil stond. Het achterlichtunit stond op voorraad bij Onlinetrailerparts en zou volgende dag in huis zijn. Toen na aantal dagen er nog niets was en ik ook geen track en trace ontving heb ik gemaild. Waarop ik antwoord kreeg dat helaas het onderdeel "onverwachts niet op voorraad was" en dat levertijd een week bedroeg. Na een week bleek het onderdeel pas verstuurd te zijn vanuit Polen. En is nu al weer ruim een week nadat hij in Nederland is aangekomen nog steeds onderweg via DPD en is er zelfs nog geen leveringsdatum bekend.

Perfect,

Snel geleverd en correct artikel.

Snel geleverd, echter van een zeer matige/slechte kwaliteit.

Très bon service, rapide et honnête

Je suis très content de mon achat dans cette société, Excellent service après-vente, très rapide.

Goede hulp

We hadden een achterlichtcominatie besteld, maar kregen een mail of het de goede was voor de Nissan Qashqai uit 2011. We zijn goed te woor gestaan, ondanks dat wij het verkeerd begrepen behield ze haar rust en heeft het ons goed uitgelegd!!

We zijn zeer goed geholpen

Ik had eerst verkeerde spullen gekocht Met 1 belletje opgelost en wel de goede spullen en geld weer retour Hartstikke bedankt

Snelle service en levering

Heldere site Bestellen ging prima en snelle levering... Zonder extra bezorgkosten in Duitsland

Snel en kwaliteit

Prima communicatie en prima product

Helaas was mijn product niet meer op voorraad en boden ze een goed alternatief aan

Mooi gerief

Mooi en op afgesproken termijn geleverd

Alles top

Top geleverd en goed product

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Noch keine Ware erhalten.

Leider ist bis heute noch keine Ware gekommen. Bitte schicken Sie doch die Ware, dann bekommen Sie auch eine gute Bewertung.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

81 Verlaatweg