snelle levering van het bestelde artikel.

Prima opgelost

Een klein probleem met aansluiten zwaailamp was mijn fout toch netjes opgelost door jullie. Dank je wel

prima service

Dikke prima

Geen klachten

Goede en snelle levering van de juiste producten

Voor het eerst op deze site verschillende onderdelen voor verlichting besteld. Alles conform bestelling geleverd en zeer snel.

Snel

Artikel voor een prima prijs en snel geleverd.

Vlotte en nette levering

Vlotte en nette levering, en bovendien een duidelijke en complete webshop

Even afwachten waar de bestelling is.

Volgens mij heb ik de bestelling nog niet ontvangen. Graag jullie reactie.Groet Sybren Dam

Antwort des Geschäftsinhabers

Beste Sybren, Dank voor je review! Oei, hier is wat mis gegaan met de verwerking van je bestelling, wat vervelend! We hebben dit vandaag voor je rechtgezet. Onze excuses voor het ongemak! ^Marleen

bestellen en binnen

Besteld en keurig op tijd geleverd

Snelle levering Goede spullen

De spullen die ik heb besteld zijn op tijd geleverd

Aardig gesprek gehad

perfecte levering

snelle en perfecte levering, alles zeer goed verpakt, zeker een aanrader

Ga zo door

Snel, goed en correct

Goede zaak

Onverwachte artikelen gevonden voor een leuke prijs

Is super snel geregeld top thx

Was goed te vinden op de site wat ik nodig had. Prijs is goed en had snel in huis. Echt binnen 2 dagen in huis. Heel fijn. Bedankt daar voor. Groetjes Erwin en Vanessa

heel goed

Zeer snel levering en goed kwaliteit

Zeer snel levering en goed kwaliteit

Top service na verkoop

Paketje niet geleverd. Hebben onderzoek gestart naar de paketjesdienst. Na enkele dagen mijn paketje toch ontvangen. Dit dankzij hun dienst na verkoop. Ze hebben me van de eerste tot de laatste minuut geholpen. Top service

Snelle levering ....

Disselhoes donekrgrijs voor trailer hij past. Hopelijk gaat het lang mee.

A

B

Snelle en correcte levering.

Na mijn bestelling duidelijke berichten over levering van product . Ben zeer tevreden met product.

Super snel geleverd.

Super snel geleverd.

Prijs en kwaliteit en snelle levering bepaalt mijn score van 10.

Zeer snelle levering en de prijs hebben mij overtuigd om te kopen.

Über Onlinetrailerparts.nl

Webshop in onderdelen voor aanhanger, kar, caravan, paardentrailer en boottrailer. *** Wir sind ein Webshop, spezialisiert auf Ersatzteile für Anhänger, Wohnwagen, Wohnmobil, Boot oder Pferde Anhänger. *** Webshop with parts for trailer, caravan, horsetrailer and boattrailer.

Kiyoh Bewertungen