Alles zoals het hoort

Geleverd volgens verwachting en een goede prijs product verhouding. Gewoon goed dus.

Was alleen een verzendings probleem,heb er een keer over gebeld zou goedkomen.heb het gekregen.

zeer tevreden

ik heb een setje breedte lichten online besteld. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de voortgang, prijs van het product was zeer gunstig, snelle levering en kwaliteit van de lampjes ook goed. Aansluit codering welke kleur kabel waar aan te sluiten was te vinden op de webpagina bij de product omschrijving en bij levering zat er ook nog een briefje in de doos met daar op algemene informatie over het aansluiten van de stekkerdoos 7 en 13 polig en de kleur kabel die hier bij hoort. Ik wordt hier blij van, dus 5 sterren van mij voor de geleverde service.

Snel bestelt snel geleverd

Makkelijk besteld en snel geleverd.

schnell und sehr gut

alles gut passt

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Het onderdeel werd snel geleverd en voldeed aan de verwachting

Prima service en top kwaliteit! Bedankt

Prima service. Snel en top kwaliteit! Bedankt

sehr langsam

es hat sehr lange gedauert, bis meine Bestellung verschickt wurde

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Gemakkelijk besteld en snel geleverd!

Gemakkelijk besteld en snel geleverd!

Gewoon besteld en gewoon geleverd!

Prima op tijd en goed product

goed geleverd

duidelijk en keurig afgeleverd

Prijs/kwaliteit is prima en goede service

Was beschadigd bij inpakken, maar na een belletje naar klantenservice werd me een nieuwe opgestuurd. Da’s pas service !

Hallo ich habe die Ware noch nicht erhalten?

Wo bleibt die Ware?

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

product prima, levering kan beter

product is geweldig, goede prijs-/kwaliteitverhouding: HORPOL Mistlamp LED 12/24V Artikelnummer LPD 3240 wat niet geweldig of waar gemaakt is, de tekst op de website: "Je bestelling snel verzonden Wij doen ons uiterste best bestellingen voor 1200 uur dezelfde dag te verzenden." Ik had het product besteld en betaald op 13 mei Het werd pas bezorgd/geleverd op 20 mei(!) Dus dat viel me zwaar tegen. zet dan een (verwachte) leveringsdatum bij het product en/of het een voorraad product is Alleen als bovenstaande zou veranderen, zou ik het aanraden. Want het product zelf is zeer goed en betaalbaar!

Accuraat en snel geleverd

Precies zoals verwacht en met een compleet assortiment

Snel en goed verzonden

Prima website en tevreden met bestelling.

Snelle reactie op mijn mail.

Bestellen was makkelijk. Maar ik vond t erg lang duren voordat de producten binnen waren. Een mail gestuurd...en ik kreeg snel een bericht terug waarom t langer duurde. Mijn mening is dat ze me zelf hierover hadden kunnen berichten. Ze boden het aan om het in twee keer te verzenden,maar dat heb ik zelf afgewezen,ik weet nu dat het eraan komt en dan vind ik dat prima,zij hoeven geen extra kosten te maken,door mijn bestelling in delen op te sturen.

Elke keer top

Late levering kan een probleem zijn. Was het voor mij deze keer niet.

Alles vlekkeloos en snel verlopen

Helemaal goed

Schnell, günstig, gute Qualität.

Alles gut geklappt.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Netjes geregeld

Correcte en snelle levering

Elke keer als ik onderdelen nodig heb is de levering sneller dan ik aan de werkzaamheden kan beginnen, ik moet nooit wachten op onderdelen.

prima weer

besteld, en weer snel ontvangen

81 Verlaatweg

Lelystad 8243PS