Prima materiaal en levering

Handige set. Tip: een boormal zou makkelijk zijn

Goed product, snelle levering

Ik ben zeer tevreden over de lichtbalk. Snel geleverd en netjes verpakt. Ik ben er blij mee.

Zuverlässig mit super Preisen

Super Artikel zu überraschend guten Preisen. Schneller und zuverlässiger Versand (auch nach Deutschland). Negativ: Nervend viele E-Mails eine Bewertung abzugeben.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goeie service en producten

Snelle service en verzending. Goeie producten. Goeie aanwezige kennis via de mail. 1 kleine verbeterpunt, meer fotos van het product op de website, niet alles zag er even duidelijk uit op de foto. Teveel bestelde producten voor retour werden wel snel afgehandeld.

Nieuwe afdekplaatjes voor de achterlichten besteld. Deze konden op de website snel en nauwkeurig gekozen worden, met snelle levering na bestelling.

Snel en netjes verpakt. Goed produkt en past precies.

Sehr guter Laden

Hat alles super gut und schnell funktioniert

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

topkwaliteit

materiaal is topkwaliteit,kan het alleen maar aanraden

duidelijk, goed en snel

overzichtelijk, duidelijk ruime keuze en redelijk snel geleverd

heel goed

Duidelijke site,snelle levering,goed materiaal.

Super service

Super en zeer vriendelijke service.

Goede spullen en snelle levering

Tekst

Prima geleverd

Heki dakluik gasveren besteld. Zijn snel en in prima staat geleverd

Nog niet terugbetaald

Ik het pakket terug gestuurd op 04/08/2023 in originele verpakking in nieuwstaat naar het juiste adres waar oor ik €6,95 moest betalen om voor een retourlabel en dan nog eens €11,60 voor het terugsturen met Bpost ,en het ergste van allemaal we zijn nu vandaag 18/08/2023 en ik ben NOG STEEDS niet terugbetaald geweest ,vandaar mijn lage totaalscore ! Een schande !!!

Snelle levering, alles ok

Helemaal prima

Snel en top service

Bestelling was op voorraad en simpel af te halen in Lelystad.

Oke.Besteld en betaald en op afgesproken tijd geleverd.

snelle en juiste levering van bestelde materialen.

Snelle en juiste levering van bestelde materialen.

Snel geleverd prima resultaat en voor herhaling vatbaar.

Product voldoet niet. Niet geschikt voor mijn toepassing

Teile passen nicht zusammen, falsche Teile geliefert

Anstelle von https://www.onlinetrailerparts.de/halter-fuer-kielrolle/a4720 wurde mir https://www.onlinetrailerparts.de/halter-fuer-kielrolle/a4878 geliefert. Die Halter für die Kielrolle und die angeblich dazu passenden Achsen passen schlecht zusammen. Die Kielrollen sind zu schmal und wackeln auf den Achsen hin und her. Mit Unterlegscheiben und etwas Kreativität kann man das alles anpassen. Aber wenn ich in einem Onlineshop zusammengehörige Teile bestelle erwarte ich auch, dass diese passen. Einziges Argument für den Shop: Er ist sehr billig.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Goede kwaliteit en snel geleverd.

Rubber opstappen voor een trailer besteld. Ze zijn van zeer degelijke kwaliteit en precies als omschreven. Er werd snel geleverd en ik ben zeer tevreden een echte aanrader.

Goede service door Onlinetrailerparts

Snelle levering van mijn bestelling. Beschadigd artikel direct vervangen. Producten zijn ook conform verwachting. Top!

Een nieuwe as voor mijn aanhanger besteld, en deze werd al snel bezorgd. De prijzen zijn goed, net als het assortiment, dus ik ben zeer tevreden.

81 Verlaatweg

Lelystad 8243PS