Uitermate correct gereageerd, product prima

Goed contact, keurig gereageerd, product prima

Zeer snel en netjes

Snel binen en netjes ingepakt

Goede kwaliteit!

Goede kwaliteit, zeer stevig. Levertijd vond ik niet snel, maar daar kan onlinetrailerparts ook niks aan doen waarschijnlijk.

Goed product

Goed product snel geleverd

Snel bezorgd en goed verpakt.

Gewoon prima

Gewoon goede service

Online bestelling werd zeer snel bevestigd. Bij afhalen ook goed en netjes geholpen

Snel geleverd.

De spullen werden snel geleverd dus ga zo door.

Topproduct

Goede service, snelle levering, zeer tevreden

Goede service, goede informatie, vlot verzonden

Fijn geholpen

goede website waar in mijn geval maatvoering juist is vermeld

weet of jullie dit überhaupt lezen maar ik wil liever geen reclame in mijn mailbox

Snel en goed

uitstekend

uitstekend materiaal - verzorgde levering

Goed advies.

Onlinetrailerparts moest tot hun spijt mededelen dat het door mij bestelde onderdeel voorlopig niet verkrijgbaar is. Ik kreeg een goed alternatief aangeboden en zo kon ik mijn reparatie toch afronden.

Goed assortiment

Goed assortiment voor een redelijke prijs, spullen goed ingepakt en keurig geleverd door DPD met track en tracé zoals je het verwacht. Bestelling op zaterdag geplaatst en woensdag ontvangen, dit had wel een dagje eerder gemogen.

Snel en volledig geleverd

Makkelijk te bestellen, mooi assortiment op de site en mijn bestelling in compleet en erg snel geleverd.

Snel geleverd tegen een redelijke prijs

Bestelling stond al snel klaar, had gekozen voor zelf ophalen.

Ook telefonisch contact gehad, de telefoon werd snel opgenomen en werd vriendelijk te woord gestaan.

Persoonlijke benadering

Mee denken

prima,

goede kwaliteit

Alles prima gegaan

Prima levering en bezorging

Snelle levering hadden niet alles op voorraad kreeg netjes een Email Door een andere keuze van het art en correctie van de factuur is alles tot een goede aflevering gekomen Mijn hartelijke dank daarvoor

Snel ontvangen wat ik nodig had

Helemaal blij

Alles perfect verlopen

Prijs, levertijd en transporteur perfect

Heb u bouten besteld 80x123 verkeerd geleverd!

Heeeeelll slecht en brutaal !! Heb via website u bouten besteld en verkeerd geleverd ! Maar transport kosten zijn voor jezelf…..

Nette shop

Fijne winkelervaring, spoedige en snelle levering. Producten zoals gewenst dus erg blij mee!

81 Verlaatweg

Lelystad 8243PS