geen goede

Na mijn besteling waren de lichten die ik had besteld niet aanwezig. Door zelf een keer te bellen te mailen kwam er duidelijkheid dat de lichten in de loop van de week geleverd worden. Na het op maken van deze mail zijn de lichten nog niet geleverd.

Uitstekende

Alles netjes afgeleverd

Fijn en betrouwbaar bedrijf.

Vlotte levering en kwalitatief goede spullen.

So far so good

Goed geholpen nadat ik onderdeel retour heb gestuurd.

Goed en snel geregeld past precies

Rrr

Snelle en goede levering en goed verpakt.

Goede service en snelle levering

Ik heb de juiste artikelen ontvangen. Goed verpakt en beschermd. De bestelde artikelen zijn van goede kwaliteit en voldoen geheel aan de verwachting.

het is netjes en vlot gegaan

gowd gelopen

Vlekkeloos

Bestellen met de telefoon via de website gaat supersnel.

Zeer snel

Bedankt voor de snelle levering, ik heb nog maar net mijn bestelling afgerond of 24 uren later ligt mijn bestelling op mijn werkbank. Altijd alles op voorraad, snelle levering, goede service,

Doen wat er beloofd wordt

Heel goede tips gekregen via de telefoon over de te bestellen onderdelen. Verstand van de producten welke aangeboden worden. Kortom een geweldige goede service. Een echte aanrader

Fijne communicatie en snel reactie

Ik had een grote bestelling geplaatst en het was snel en compleet binnen gekomen! Alleen was er 1 onderdeel defect en je dat heel snel en makkelijk kunnen oplossen met de klantenservice en werd netjes na gestuurd! Heel te vreden over deze site!

goed en snek

Goed product, snel geleverd

goed geregeld,

Ondanks dat ik de eerste keer onderdelen van een andere klant krijgt en de 2 de keer een onderdeel mist . Is het goed opgelost.

Alles volgens bestelling zeer goed bedankt

Goed duidelijk en snel

Goed is de website te vinden en producten die men zoekt. Duidelijk zijn de betalings en geremantie voorwaardes Snel met verwerken en leveren met de post

Goede service, mogelijkheid tot afhalen is ontzettend fijn.

Service top

Problemen met waterdichte Aspöck verlichting op zéér klant-en servicegerichte én snelle wijze door Lisa afgehandeld. Geeft veel vertrouwen in dit bedrijf; zou zonder twijfel hier opnieuw bestellen.

snelle levering en goed matriaal

Bestelling en levering gasveren correct en vlot afgehandeld.

Fijne service

Goed contact gehad met de klantenservice over een onderdeel wat ik zocht.

Hele goede aftersale ✅

Kon goed onderdelen krijgen voor eerder gekocht product

Snel en correct

Snelle en correcte levering, eenvoudig te bestellen

Zeer tevreden snel geleverd

Gas veren werken perfect rode reflectors en achteruit alarm besteld Alles goed wat besteld was duidelijke uitleg op webshop Zeer tevreden

Snelle levering goed contact beantwoorden al mijn vragen.

Verlaatweg 81

8243PS Lelystad

Over Onlinetrailerparts.nl

Webshop in onderdelen voor aanhanger, kar, caravan, paardentrailer en boottrailer. *** Wir sind ein Webshop, spezialisiert auf Ersatzteile für Anhänger, Wohnwagen, Wohnmobil, Boot oder Pferde Anhänger. *** Webshop with parts for trailer, caravan, horsetrailer and boattrailer.