Uitstekend service

Uitstekend service en snel

uitmuntend

Precies zoals het hoort. Duidelijk en nagekomen wat afgesproken is.

Prima product

Mooi goed product, goed bruikbaar

Snelle levering en betaal bare prijzen

Snel en correct geleverd.

Enig minpuntje, de onderdelen moesten licht aangepast worden om ze te kunnen gebruiken.

Snel in huis.

Goede en snelle levering.

Goede ervaring

Nette snelle levering

Super bedrijf

Ondanks Corona blijven ze meedenken. Succes voor jullie!

Prima service!

Snelle levering en zodra het verstuurd wordt krijg je daar bericht van. Goede kwaliteit van de bestelde spullen.

sneller dan verwacht en compleet

ik bestelde sjorogen en dacht hier een aantal dagen op te moeten wachten. De site vermeldde niet " vandaag besteld, morgen huis". Echter dag op dag twee na de bestelling werden de sjorogen afgeleverd. Prima!

A+

zoals omschreven , al is DPD geen snelle transportbedrijf.

Behulpzaam ook toen het eerst fout ging

Goede maat gasveld besteld maar verkeerde maat geleverd. Kan gebeuren Daarna snel en accuraat opgelost.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Had rubbers zonder haak gevraagd en er zijn er met haak geleverd heb mail gestuurd maar geen reactie

besteld en bestellng afgeleverd

Alles conform afspraak en toezeggingen

Goed en snel geregeld

De bestelling was er heel erg snel, nl de volgende dag al. Helaas moest ik bij het uitpakken constateren dat er 1 glaasje van de kentekenplaatverlichting kapot was. Ik heb hier een foto van gemaakt en dit gemaild met de uitleg erbij. Ik kreeg hier geen reactie op. Net toen ik ze de volgende dag wilde gaan bellen werd er een pakketje bezorgd met de vervanging van het kapotte lampje. Dit alles kosteloos en razendsnel geregeld. Super!!!

Very happy!

Fast order, fast delivery! Positive with the service

te vreden

Ben te vrede met de reservewielhoes past mooi strak en keurig afgeleverd

Beste Qualität, super schnelle Lieferung 5 Sterne perfekt

Sehr zu empfehlen, es stimmt einfach alles

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle levering, deugdelijke verpakking.

Duidelijk webshop

Alles bestens.

Alles bestens.

Goed.

GOED!

Foutje op de website snel en adequaat opgelost. Hulde!

Duidelijk goede omschrijvinggoede info of alternatief snelle services

Verlaatweg 81

8243PS Lelystad

Over Onlinetrailerparts.nl

Webshop in onderdelen voor aanhanger, kar, caravan, paardentrailer en boottrailer. *** Wir sind ein Webshop, spezialisiert auf Ersatzteile für Anhänger, Wohnwagen, Wohnmobil, Boot oder Pferde Anhänger. *** Webshop with parts for trailer, caravan, horsetrailer and boattrailer.