Volgens verwachting geleverd

Bestellen, betalen , afleveren, prima dus.

Zeer goed had de verkeerde maat bestel kon zonder problemen omruilen ben zeer tevrede

Zeer aan te bevelen👍

super snelle bezorging

Alles volgens de beschrijving en zelfs 1 dag eerder bezorgd dan geplant.

Vriendelijk en attent.

Mooi produkt, en snelle levering. top.

Product precies als verwacht, en snelle levering. Helemaal top.

Uitstekend!

Op zoek naar geschikte dempers kwam ik heel veel informatie tegen. Geen enkele aanbieder gaf mij het gevoel dat ik de juiste demper had gevonden. Toen ik uw bedrijf tegen kwam had ik snel de juiste demper. Ik ben een ouder iemand en niet erg bedreven met een computer, maar zelfs voor mij was het zeer makkelijk te vinden en te bestellen. De bestelling werd zeer snel afgehandeld en geleverd. Alleen het bedrijf die bestellingen bezorgt is niet klantvriendelijk. Je krijgt nauwelijks de kans om het pakje in ontvangst te nemen. De keren dat zij iets bezorgd hebben waren zij al weg voor ik bij de deur was. Verder uitstekend tevreden en zeker voor herhaling vatbaar.

Uitmuntend

Zeer deskundig vriendelijk en super snelle levering.

goed product, op tijd geleverd

Ik heb de motorkap sluiting besteld, pakket werd mooi 1 dag na bestelling geleverd. Product ziet er goed en degelijk uit, waarom een 9 en geen 10 als cijfer? Ik had graag een borg moertje gezien aan het boutje die het rubber vast houdt in de houder. Om er zeker van te zijn dat het rubber niet los kan komen. Een gat met splitpen zou ook een optie zijn. Klein detail verder zeer tevreden!

Prima producten scherpe prijs

Geen aanvullingen doen wat ze beloven

topy

netjes op tijd en goed ingepakt .

Goed en snel bezorgd.

De.bestelling is goed aangekomen. Op het laast het afhaalpunt nog veranderd. Prima gelukt.

Zeer positief

Snelle en goede (compleet, kloppend) etc. levering.

Snelle levering en goed product

Makkelijke site, snel besteld, snel geleverd, lage prijs en een goed product. Meer kan ik er niet van zeggen. Ben heel tevreden.

Alles zur besten Zufriedenheit.

Schnelle Lieferung.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Correct

Correct

In eerste instantie een leeg pakket ontvangen waarvan de schuld waarschijnlijk bij de pakketdienst ligt. Dit is gelukkig netjes opgelost.

.....

Snelle en correcte levering

Alles keurig netjes verpakt en snel geleverd een aanrader en kom zeker terug

Sehr schnelle unkomplizierte und pünktliche Zustellung

Das Aufsuchen und die Bestellung der Ware war vollkommen in Ordnung. Auch mit der Qualität und dem Preis des Produktes bin ich absolut Zufrieden. Danke.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

snel en goed

Goede keus

goede bediening

snelle levering en degelijk materiaal

Prima verzorgt

Alles goed geregeld

Zeer goede service

Zeer tevreden over de service. Mijn artikel bleek niet leverbaar op korte termijn en er werd onmiddellijk een vervangend artikel voorgesteld. Aangezien er een prijsverschil was, werd dit zeer correct verrekend (zelfs een beetje in mijn voordeel).

Verlaatweg 81

8243PS Lelystad

Over Onlinetrailerparts.nl

Webshop in onderdelen voor aanhanger, kar, caravan, paardentrailer en boottrailer. *** Wir sind ein Webshop, spezialisiert auf Ersatzteile für Anhänger, Wohnwagen, Wohnmobil, Boot oder Pferde Anhänger. *** Webshop with parts for trailer, caravan, horsetrailer and boattrailer.