Zeer vlotte en snelle service

Snelle en correcte communicatie en levering.

Een eenvoudig en goedkoop deeltje besteld maar order wordt keurig afgehandeld en tegen zeer redelijke verzendkosten snel bezorgd.

Goede klantenservice

Persoonlijk bedrijf, denken met je mee. Vriendelijke klantenservice. Leuk kadootje in het pakket in verband met langere levertijd door de feestdagen. Ik ga hier vaker bestellen!

Eenvoudige bestelling, snelle levering

Bestellen is eenvoudig en de levering is snel. Enige minpunt dat ik kan bedenken is dat je in totaal 8 e-mails (5x Online Trailerparts, 3x DPD) per bestelling krijgt, dat is wel erg enthousiast.

snel, en goede info over bezorging

perfecte service

Product volgens opgave

Product besteld via de side, en gekregen zoals het beschreven stond. Top.

Makkelijk site met de juiste info

Duidelijk omschreven producten en betrouwbare info over de levering.

Zeer snelle levering

Motorkap sluitingen zeer snel geleverd, afwachten hoe lang ze heel blijven maar ziet er kwalitatief goed uit.

Goede prijs, snel geleverd prima zoals afgebeeld

Goede kwaliteit. Jammer van de trage verzending.

Goede ervaring , goede kwaliteit , niet duur, de trage verzending kwam door de feestdagen.

Goede snelle levering

Correct en snelle levering

Een webshop waar ik snel goede materialen kan vinden en wat snel geleverd of opgehaald kan worden

Even klooien maar prima!

Deze past prima. Moest even klooien om hem goed te monteren op de trekhaak maar is goed stevig !

Service en kwaliteit zoals je mag verwachten.

Diverse onderdelen besteld en ondanks alle kerst drukte toch netjes op tijd. Mooie en goede website overigens!

Gewoon prima.

Prima, alles ok.

Netjes en snel geleverd

Snelle levering na bestelling

Naar mijn idee geen rommel zoals dun plastic in het binnen deel van de lampen wel aan te bevelen dus

Snel geleverd!!

Bestelling was snel geleverd

Alles bestens, gute Ware, guter Preis, schneller Versand, vielen Dank

Alles bestens, gute Ware, guter Preis, schneller Versand, vielen Dank

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

levering volgens afspraak

goede prijs kwaliteit

Moest een paar dagen wachten maar vanwege de prijs is dit helemaal niet erg. Netjes afgeleverd en goed gecorrespondeert.

Snelle service!

Ondanks het feit dat ik slechts een paar onderdelen bestelde toch serieus genomen en kon ik na een paar uur de spullen al afhalen! Prijsstelling en kwaliteit ook prima voor elkaar!

Goede Kwaliteit

Keine guten Erfahrungen

Fehlerhafte Lieferung und defektegasdruckfeder also im großen und ganzen voll Scheisse bin stinksauer mfg

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Bij mijn bestelling was er 1 onderdeel niet meegeleverd, na mail contact te hebben gehad zonder enig probleem opgelost. Mijn complimenten.

Verlaatweg 81

8243PS Lelystad

Over Onlinetrailerparts.nl

Webshop in onderdelen voor aanhanger, kar, caravan, paardentrailer en boottrailer. *** Wir sind ein Webshop, spezialisiert auf Ersatzteile für Anhänger, Wohnwagen, Wohnmobil, Boot oder Pferde Anhänger. *** Webshop with parts for trailer, caravan, horsetrailer and boattrailer.