Bestelde producten voldoen volledig aan mijn verwachtingen

Duidelijk en correct

Duidelijke webwinkel en Zeer vlugge levering

Hebben alles snel gelevert een woord top

Snelle levering, lekker goedkoop

Kwalitatief ook nog goed, ongelofelijk voor die prijs. Jammer dat verzendkosten de prijs bijna de helft duurder maken , maar ja, post nl moet ook wat verdienen

Netjes op tijd geleverd en goed materiaal

Mooi op tijd en alles correct ontvangen

Bestelde producten voldoen volledig aan mijn verwachtingen

Alles conform afspraak

Goede productomschrijving, eenvoudig bestellen, goede communicatie en uiteindelijk snelle levering. Volgende keer graag weer.

correct geleverd

levering was goed en op tijd

goed en snelle levering

had bevestiging nodig voor mijn fietsendrager vast te zetten op de dissel van de caravan deze waren bij trailerparts verkrijgbaar . super

Alles ging goed

Ik kreeg wat ik bestelde netjes opgestuurd

Sehr schnelle Lieverung

Sehr gute Information über Lieferung und Ankunft der Ware. Sehr schnelle Lieferung. Gutes Material.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Uitstekend product .

Snelle levering en kwalitatief product volledig zoals beschrijving vermelde. 👍

Een aanrader!

Super goede en vriendelijke service, vlotte levering waarvan men uitstekend op de hoogte wordt gehouden. Zeer tevreden!

Goede snelle service

Goede en snelle service, product zoals omschreven voor een goede prijs.

Precies wat ik ervan verwachte

Goed produkt en snelle levering

Alles gut gelaufen. Immer gerne wieder

Erster Kauf über Internet. Alles gut gelaufen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle levering.

Snelle en perfecte levering

Nette en snelle levering en prima informatie!

Doen wat ze beloven! Informeren je prima over de levering en het verzendtraject! Al eerder hier spullen besteld, ook toen goede ervaringen!

Top bedrijf, super service

mooi bedrijf, staan echt voor je klaar en denken mee. Ik had een fout in mijn bestelling gemaakt (te kleine beschermkappen voor de lampen die ik had besteld), en dat is op voorhand en in overleg gecorrigeerd.

perfekt item; goede communicatie, snelle levering

perfekte transaktie

Overzichtelijk, snel en goedkoop

De website is zeer informatief en de product levering adequaat.

Ik vind het belangrijk dat ook al betreft het een eenvoudig product alle maatvoeringen en overige kwalificaties vermeld worden. Ik vind maar zelden een webwinkel waar dit het geval is. Omruilen is voor mij geen optie omdat bestelde producten vaak voor het buitenland bestemd zijn.

Goede en snelle levering

Snel en goed

Keurig verpakt en zeer vlotte levering

3x mailtje gehad voor een behoordeling 2x teveel

........

Verlaatweg 81

8243PS Lelystad

Over Onlinetrailerparts.nl

Webshop in onderdelen voor aanhanger, kar, caravan, paardentrailer en boottrailer. *** Wir sind ein Webshop, spezialisiert auf Ersatzteile für Anhänger, Wohnwagen, Wohnmobil, Boot oder Pferde Anhänger. *** Webshop with parts for trailer, caravan, horsetrailer and boattrailer.