Er tevreden, de klantenservice is fantastisch, de mensen denken goed mee, ik zou het iedereen aanrad

Eerste bestelling klopte niet door een fout van mijzelf, klantenservice saved the day!

Gewldig

Begin julie gasdempers besteld,gekregen,echter,onwetend,verkeerde maat,geretourneerden 19 julie de goede gekregen Met dank aan de zeer vriendelijke medewerking!...voor zo,n kleine aankoop. Chapeau. J.h. rattink.

prima winkel

zoals je overal zou mogen verwachten: niets om op aan te merken :)

goedprijs, goede service

Bestelling was snel geleverd, nette prijs. Zeker een aanrader

geweldig, netjes en snel

Bestelde een paar onderdelen, eigenlijk helemaal niet gekeken waar ze exact zaten, dus verzending met post gekozen en betaald. Binnen 30 minuten gaat de telefoon of het hek even open kan want ze staan al voor de deur! Blijkt dat ze om de hoek zitten, krijg ik ook nog de verzend kosten terug..... Wow dat zie je niet al te vaak meer Keep going

Supersnel geleverd, goede kwaliteit voor een goede prijs!

Fijne webwinkel. overzichtelijk, goed geprijsd en een ruim assortiment.

Snelle levering en voldoet aan de omschrijving

Snel geleverd wat er besteld is. Netjes verpakt en de omschrijving was compleet!

Snelle orderverwerking voor een prima prijs

Vanaf bestellen t/m afleveren perfect geregeld. Goed geinformeerd over de levering en de ontvangst. Niets op aan te merken. Prima👍👍

Mooie prijzen, snel geleverd, goed materiaal.

Goede en vriendelijke service

Hele goede ervaring hiermee, ik raad deze bij een ieder aan die onderdelen moeten aanschaffen.

snelle levering goed verpakt

snelle levering goed verpakt

Keurig voor elkaar

Precies ontvangen zoals verwacht.

Veel artikelen en snel geleverd.

Veel artikelen en snel geleverd.

Geweldige service

Goede voorraad,snelle en correcte aflevering. Respect hoor

Prima en zeer snelle service

Goed assortiment, bestelde product is prima en tegen een goede prijs. Enige minpuntje is de vervoerder: DHL heeft steeds andere afhaalpunten, vaak zeer ver weg en ze bieden standaard maar één keer aan de deur aan

goede service

zeer vlotte afhandeling

Vij sterrenservice

De bestelling en levering verlopen gewoon vlekkeloos. Vragen nadien worden met het grootste gemak beantwoord.

Snelle levering en goede tracing.

Op website, weinig detailomschrijving van deze alu-disselbak.

Snelle en accurate levering

goede en snelle sevice

ik had op zondag besteld en dinsdag had ik men producten al thuis in belgie. top

Leuke samen werking

Super eerlijk betrouwbaar. Is er iets niet meer op voorraad samen kijken naar een oplossing. Ik raad jullie zeker iedereen aan . 👍👍👍

Mooie disselbak en snel geleverd

👍

snelle en correcte Service

zeer vlotte afhandeling , duidelijke communicatie en snelle levering product geheel zoals verwacht

Goede site

Snel besteld op de site en prima op de hoogte gehouden van de levering.

Verlaatweg 81

8243PS Lelystad

Over Onlinetrailerparts.nl

Webshop in onderdelen voor aanhanger, kar, caravan, paardentrailer en boottrailer. *** Wir sind ein Webshop, spezialisiert auf Ersatzteile für Anhänger, Wohnwagen, Wohnmobil, Boot oder Pferde Anhänger. *** Webshop with parts for trailer, caravan, horsetrailer and boattrailer.