Teile passen nicht zusammen, falsche Teile geliefert

Anstelle von https://www.onlinetrailerparts.de/halter-fuer-kielrolle/a4720 wurde mir https://www.onlinetrailerparts.de/halter-fuer-kielrolle/a4878 geliefert. Die Halter für die Kielrolle und die angeblich dazu passenden Achsen passen schlecht zusammen. Die Kielrollen sind zu schmal und wackeln auf den Achsen hin und her. Mit Unterlegscheiben und etwas Kreativität kann man das alles anpassen. Aber wenn ich in einem Onlineshop zusammengehörige Teile bestelle erwarte ich auch, dass diese passen. Einziges Argument für den Shop: Er ist sehr billig.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Goede kwaliteit en snel geleverd.

Rubber opstappen voor een trailer besteld. Ze zijn van zeer degelijke kwaliteit en precies als omschreven. Er werd snel geleverd en ik ben zeer tevreden een echte aanrader.

Goede service door Onlinetrailerparts

Snelle levering van mijn bestelling. Beschadigd artikel direct vervangen. Producten zijn ook conform verwachting. Top!

Een nieuwe as voor mijn aanhanger besteld, en deze werd al snel bezorgd. De prijzen zijn goed, net als het assortiment, dus ik ben zeer tevreden.

Goede producten en snel geleverd

Duidelijke webshop met goede prijzen. Snel en netjes geleverd volgens afspraak.

Goede kwaliteit, betrouwbare levering, marktconforme prijs

Goede kwaliteit, van de door ons bestelde onderdelen. Betrouwbare levering, beloofde levertijd nagekomen. Marktconforme prijs

Heel makkelijk.

Neuswiel en disselklemmen : Degelijk materiaal, snel geleverd. Goede prijs/kwaliteit.

Alles Super

Tolle Abwicklung, schneller Versand und Ware Top

GOED EN HEEL SNEL IN VERZENDEN.

Vriendelijke persoonlijke benadering. Fijn.

Aan de telefoon goed geholpen. Super.

Goed verzorgd

Eerlijk en betrouwbaar

Meer niet

Lieferung war ok.

Alles gut

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Zeer positief !!

Zeer snel geleverd. Bij montage bleken de achterlichten niet nodig. Teruggestuurd. Dag erna geld op bankrekening. Super service!!

mooie website, vlotte vriendelijke levering

allerlei spullen besteld om zelf een autoaanhanger voor fietsen te maken. Zou eerst in een paar pakketten geleverd worden, maar werd omdat het toch op de route lag door iemand van de zaak (eigenaar?) gebracht. Mooie duidelijke website met nette prijzen en goed spul

Goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit materiaal

schnelle Bearbeitung leider sehr lange Lieferzeit

Artikel wie beschrieben, sehr schneller Versand, aber leider lange Lieferzeit vom Paketdienst.

snelle levering, goede kwaliteit

ALLES BESTENS !! SUPER !!

Es gibt überhaupt nichts zu bemängeln >>> tolle Information, schnelle Lieferung , was will man(n) mehr ....

Super webwinkel, groot assortiment, goede service

Een webwinkel waar ik vaker kom. Staan je prettig te woord en hebben kennis van zaken. Leveringen zijn snel en over retourneren wordt niet moeilijk gedaan.

Snel het juiste product gevonden en dit na betaling ook zeer snel ontvangen.

Niet gekregen wat mijn bedoeling was

Ik heb het volgende besteld Aansluitkabel 7 polig 5 mtr. Het was mijn bedoeling deze te gebruiken bij een trailer ik heb namelijk een losse verlichtingspaal met een korte kabel met de bestelde kabel zou ik dan de lengte van de trailer kunnen overbruggen. Aan de bestelde kabel zit echter geen contrastecker, ik kan er dus in feite niks mee. Had ik dit kunnen weten, dat weet ik niet.

prima service goed verpakt en snel

super snel

Verkeerde zending

Verkeerde zending geleverd gekregen niet goed gescheckt in het magazijn. Contact gehad hierover retour nr gekregen en materiaal weer terug gestuurd. Ondanks dat alles correct was duurde decreditering lang na hierover mailtje was het redelijk snel opgelost.

Verlaatweg 81

8243PS Lelystad

Over Onlinetrailerparts.nl

Webshop in onderdelen voor aanhanger, kar, caravan, paardentrailer en boottrailer. *** Wir sind ein Webshop, spezialisiert auf Ersatzteile für Anhänger, Wohnwagen, Wohnmobil, Boot oder Pferde Anhänger. *** Webshop with parts for trailer, caravan, horsetrailer and boattrailer.