Prima materiaal en goede communicatie

Zondagavond bestelt, donderdag binnen. Bestelling was verlaat en heb hier netjes en op tijd een mail over gekregen. Prima materiaal, netjes verpakt.

Ruim assortiment en schappelijke prijzen

Ruim assortiment en schappelijke prijzen

alles super gelaufen

von der Bestellung bis zur Lieferung alles perfekt

Leveren wat beloofd is.

Snel, correct en ze hebben een zeer uitgebreid assortiment. Niet slagen bij trailerparts is onmogelijk.

Gewoon goed

Niet zeuren en moeilijk doen bij garantie

Voor die prijs? Ik had beter moeten weten

De webshop werkt prima, snelle levering, alles top. De montage van de aanhangwagenachterlichten was een ander paar mouwen. Ik heb nog kabelklemmetjes moeten kopen en de vrij harde kabeldoorvoering kreeg ik niet gemonteerd. Ik had beter wat duurdere lampen besteld, die makkelijker te monteren zijn.

Levering conform afslraak

Nvt

Levert topproducten

Zeer snelle levering. Onderdelen kon ik nergens anders vinden

super

De onderdelen pasten goed en de levering naar Belgie was snel

Komen afspraken na

Spullen op tijd geleverd

Vlotte afhandeling

Ga zeker vaker bestellen.

all perfect!

all perfect!!!

item ontbrak aan de levering

item ontbrak aan de levering, dit is direct weer zonder commentaar toegestuurd, top

top geregeld

het bestelde deed aan mijn verwachting

slecht product

Lampjes bestelt, zit geen pitje in, geen schroefjes om kapje vast te zetten, heb er helemaal niets aan ,slechte keuze gr Rene

levering goed geregeld

schnelle Lieferung

hat alles prima geklappt

Perfekt

Ich kann nichts anderes sagen außer das alles perfekt funktioniert hat. Einfache Bestellung sowie super schnelle Lieferung.

Snel en correct

Snelle levering voor een heel goede lage prijs handige webshop zeker een aanrader

Kompetent, schnell,kundenfreundlich

Meine Bestellung wurde super schnell bearbeitet und auch super schnell verschickt. Die Qualität und Passform der Cappa ist hervorragend.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Ik ben een tevreden klant.

Produkten zoals omschreven en volgens afspraak bezorgd.

Nogmaals prima

Prima producten

Zeer snelle levering en passend

Verlaatweg 81

8243PS Lelystad

Over Onlinetrailerparts.nl

Webshop in onderdelen voor aanhanger, kar, caravan, paardentrailer en boottrailer. *** Wir sind ein Webshop, spezialisiert auf Ersatzteile für Anhänger, Wohnwagen, Wohnmobil, Boot oder Pferde Anhänger. *** Webshop with parts for trailer, caravan, horsetrailer and boattrailer.